Xiaomi modelleri iki günde satış rekorları kırdı

media 115

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Xiaomi firması satış rakamlarını açıkladı. Açıklanan rakamlara göre firmanın büyük bir başarıya imza attığı görülüyor. Detaylar haberimizde..

Xiaomi, son dönemde çıkarmış olduğu telefon modelleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Firmanın çıkarmış olduğu telefon modelleri, kullanıcılarının beğenisini kazanmaya devam ediyor.

teknik destek

Xiaomi firması çıkarmış olduğu telefon modellerinin satışlarında büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Firmanın açıklamalarında iki günlük süre zarfında 1 milyondan fazla satış gerçekleştirdiği bilgisi yer aldı.

Çin menşeyli bir marka olan Xiaomi, Hindistan ülkesinde yapılan bir etkinlikte iki günlük zaman diliminde bir milyondan fazla akıllı telefon satışı yaparak mobil sektörde bir başarıya imza attı.  

Xiaomi modelleri iki günde satış rekorları kırdı

Xiaomi modelleri iki günde satış rekorları kırdı

Firmanın bir önceki yıl gerçekleştirilen etkinliklerde bu rakama 18 gün içerisinde ulaştığı biliniyor. Bu yıl ise bu rakama 2 günlük bir süre içerisinde ulaşmasının sebebi ise bilinmemektedir. Fakat bu rakamlara bakıldığında Xiaomi firmasının Asya kıtasında nüfus olarak ilk sıralarda yer alan Hisdistan’da oldukça değerli bir marka olduğu resmiyet kazandı. Hindistan pazarında Xiaomi firmasının satış rakamlarında ilk sırada olduğu bu bilgilerde ortaya çıktı.

Xiaomi firmasının gerçekleştirdiği bir milyonluk satışı modeller bazında düşünürsek en fazla  The Redmi Note modelinin satıldığı gelen bilgiler arasında bulunmaktadır.

Yapılan açıklamalara göre 48 saatlik gibi kısa bir sürede 1 milyonluk barajı geçmesiyle dakikada 300 akıllı telefon sattığını söyleyelim. bu satışın bu kadar yüksek olmasında  Amazon ve Flipkart’ında desteğinin olduğunu söyleyelim. Teknoloji haber

Son Güncelleme: 26.09.2017 12:14