WhatsApp karanlık mod 2020' de geliyor mu?

media 653

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp uygulamasında karanlık mod özelliği 2020' de gelecek. Yanında birde mesaj silme zamanı seçme ve fotoğraf araması gelecek yenilikler arasında bulunuyor.

WhatsApp en çok kullanılan uygulama diyebiliriz. İnternet ve akıllı cihazı olan her kullanıcının muhakkak telefonunda bu uygulama yüklü olur. Kullanımı çok rahat ve başarılı olan bu uygulamanın şu an için en güvenli olan yazılımlardan birine sahip. Tabi içerideki güvenlik ne halde bunu tam bilemeyiz. Gelelim haberimizin konusuna. WhatsApp karanlık mod için 2020 işaret edildi.

teknik destek

WhatsApp karanlık mod ne zaman geleceğini soranlar için eli kulağında diyebiliriz. Testleri hala süren bu özelliğin yakında deneme sürecinin biteceği söylentileri dolaşıyor.

Yeni özellik, Amoled telefonlarda ciddi anlamda pil tasarrufu sağlayacağı bekleniyor. Bu özelliğin dışına yine başka yeniliklerde gelmesi beklenmekte. Örnek fotoğraf arama özelliği ve mesaj ne zaman silinecek seçme yenilikleri 2020′ de gelecek önemli özelliklerden bir kaçı.

WhatsApp yeni mod ile daha kullanışlı hale gelebilir. Özellikle gözü hassas olan kullanıcılar için beğenilecek bir yeniliğin Türkiye’ de kullanıma aynı anda geçilebilir. 

Gece modunun hayat geçmesiyle kısa bir tanıtım yazımız olacaktır. İlgili güncellemenin ne zaman geleceği yönünde şu an için söylentiler dolaşmakta. iPhone’ na mı önce gelecek yoksa Android cihazlara yakında belli olur. İlgi çekici diğer teknoloji haberleri için teknolojihaber.net/teknoloji ziyaret ediniz.

WhatsApp karanlık mod 2020' de geliyor mu?


WhatsApp 1 kez ve sık iletildi ne demek nedir?

WhatsApp 1 kez ve sık iletildi ne demek nedir?
Son Güncelleme: 31.12.2019 18:37