WhatsApp 1 kez ve sık iletildi ne demek nedir?

media 769

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp sık iletildi veya 1 kez iletildi ne demek ve bu ifadeyle karşılaştınız mı? Yeni özellik kullanıcılarına ulaştı ve artık gönderilen video fotoğraf kaç kez paylaşıldı görülecek.

WhatsApp 1 kez veya sık iletildi şeklinde mesaj bilgisi bölümüne ekledi. Artık atılan bir görselin kaç kez paylaşıldığı görülebilecek. Tabi bu yeniliği destekleyen sürümler yüklü olan telefonlarda kullanılabilecek. Bazı Huawei, Xiaomi ve Samsung telefonda kez iletildi çıkmıyor veya göremiyorum şeklinde sorularla karşılaşacağız.

teknik destek

Yenilenen WhatsApp’ a yalan habere önlem olarak çıkarılan kaç kez iletildi bilgisi eklendi. Paylaşılan bir mesaj başkalarına kaç kez iletildiği görülebilecek. Yani kaç kişiyla paylaşıldı görelebiliyor.

1 Kez iletildi dışında 2 kez, 3 kez ve 4 kez şeklinde mesajla karşılaşacaksınız. Dörtten fazla iletilenler içinse sık iletildi ifadesini göreceksiniz. Bu bazen sık çıkmayacak bir bildirim olacak.

Mesaj bilgisinde görüldü ve teslim edildi altında 1 kez iletildi çıkmıyor veya göremiyorum bende neden çıkmıyor diyenler olacak. Bunu diyenler telefondaki işletim sistemi sürümünün güncel veya uyumlu olduğundan emin olsunlar.

Kez iletildi göremiyorum sorunu olanlar aşağıdakileri yaparak denesinler.

  • Telefon kapatılsın ve açılıp birden çok kişide denensin
  • Güncel bir sürümün yüklü olduğundan emin olunsun
  • Uygulama ayarlarından gizlilik ayarları kapatılıp açılsın
  • Uygulamalara girip WhatsApp’ a tıklayıp güncelleme kaldır veya temizle yapınız
  • Uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz
  • Belki ilerleyen günlerde karşınıza çıkabilir

WhatsApp …kez iletildi iPhone ve Samsung gibi Android telefonlarda Türkiye geneline ulaştığını biliyoruz. Yinede çıkmıyorsa ve hiç bir sebep yoksa beklemenizi öneririz. Bazen güncellemelerle gelen yenilikler az sayıda kullanıcıya geç ulaştığına şahit olduk.

WhatsApp 1 kez ve sık iletildi ne demek nedir?