Ücretsiz Apple uygulamaları indir kaçırma!

media 2212

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple, her gün bazı uygulama ve oyunları ücretsiz indirmeye açıyor. Ücretsiz oyun ve uygulama indirme süresi 24 saat. Fotoğraflar efekt verme ve müzik uygulaması.

Kısa Bir Süre İçin Ücretsiz Apple Uygulamaları Apple uygulama ve eklenti mağazası olan Apple Store ücretsiz uygulamalarının bir kısmını kısa süreliğine ücretsiz hale getiriyor. Apple kısa süreliğine ücretsiz olarak sunacağı uygulamaları rastgele belirliyor ve uygulamaların ücretsiz kalacakları süre ilan edilmiyor bu sebeple acale etmekte yarar var. Apple Apple Store de yer almakta olan uygulamalarını zaman zaman bu şekilde ücretsiz olarak ilan ediyor. Peki şu an kısa süreliğine ücretsiz olan uygulamalar hangileri şöyle bir göz atalım..

teknik destek

İşte Apple Store’nin kısa süreliğine ücretsiz uygulamaları

Ücretsiz Apple uygulamaları indir

Ücretsiz Apple uygulamaları

1-Epica Pro Epica pro fotoğraflarınıza çeşitli efektler ekleme imkanı sunan oldukça eğlenceli bir uygulamadır.

2-Aura Appler Store’nin bir diğer ücretsiz uygulaması ise Aura, Aura kullanıcılarına fotoğraflarını hızla düzenleme, efekt ve filitre imkanı sunuyor.

3-Studio Music Player Studio Music Player uygulaması kullanıcılarına kulanıkla müzik dinlerken gerçek bir stüdyo kalitesinde müzik dinleme imkanı sunuyor.

4-Discovr Discovr uygulaması Apple Store’nin son derece kaliteli müzik uygulamalarından birisidir. Bir müzik dinlemeniz durumunda uygulama kendiliğinden o müzik türüne benzer şarkıları, sanatçılar, sanatçi biyografileri ve albümlerini karşınıza çıkarıyor. Discovry için müzik dünyasının haritası demek hiçte yanlış olmayacaktır.

5-Madhat Madhat Apple’n kısa süreliğine ücretsiz olarak ilan edilen 3. Fotoğraf uygulamasıdır. Bu uygulama diğer ücretsiz uygulamalardan farklı olarak tamamen eğlenceyi temel almıştır.Bu uygulama ile fotoğraflarınıza olukça eğlenceli ve komik efektler ekleyebilirsiniz.

Bugünün ücretsiz uygulaması Simple Currency Converter. Ücretsiz uygulamaları bu itunes.apple.com/tr/app/g%C3%BCn%C3%BCn-%C3%BCcretsizi/id374971312?l=tr&mt=8 adresten kontrol edebilirsiniz.

Not: Bazı uygulamalar 24 saat süreliğine ücretsiz olarak indirmeye açılıyor. Bazı uygulamalar daha fazla sürebiliyor. Bu nedenden dolayı uygulamayı kontrol ediniz.

Son Güncelleme: 31.03.2017 22:30