Turkcell Teknoloji zirvesi

media 1368

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Turkcell' in öncülüğünde hazırlanan bu yılki teknoloji etkinliği büyük ilgi toplaması bekleniyor. önemli konukların katıldığı zirveye 100' e yakın kişinin izlemesi bekleniyor.

Turkcell‘ in hazırladığı Türkiye’ nin en büyük teknoloji etkinliğine 4 Nisan’ da önemli isimler katılacak. Katılımcılar Bakan Arslan, Bakan Özlü ve BTK Başkanı Sayan.

teknik destek

Şimdi sloganı ile açılışı yapılacak zirveye önemli konuklar konuşma yapacak. Bunlardan Profesör Russel ve GSMA Direktörü Granryd. Etkinlikte aynı zamanda IBM’ den High ve TBWA’ den Arhio katılacak.

Etkinlikte yapay zeka ve teknoloji gelişmeleri yer alacak. Zirvede Türkiye’ nin teknoloji’ de geldiği konum ve gelişmelerden bahsedilecek.

Bu yıl düzenlenecek etkinliği 100 binlere ulaşması bekleniyor. Otuzdan fazla oturumun yer alması bekleniyor. Çok sayıda fikir adamının yer alacağı zirve çok konuşulacak.

Teknoloji zirvesi

Turkcell Teknoloji zirvesi

Kısaca etkinlik konularında yapay zeka, internet gelişimleri, akıllı ürünler, bulut teknolojisi, siber alanında güvenlik, milli savunma gibi önemli konular yer alacak.

Zirvenin tartışma konularından biri ise robotların hayatımızdaki yeri ve gelişimi.

Teknoloji etkinliği 08:00′ den 17:30′ a kadar sürmesi bekleniyor. Teknoloji haberleri…