Telefonum kilitlendi virüs bulaştı her şey şifrelendi

media 2413

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Cep telefonuma virüs bulaştı içerisinde bulunan her şey şifrelendi rehber (rehberi), resimleri, fotoğrafları, uygulamaları dosyalar kilitlendi. Aman dikkat!

Samsung Galaxy S4 S5 S6 S7, HTC, LG Sony Xperia ve diğer cep telefonlara virüs bulaştı içerisinde bulunan her şey şifrelendi rehber (rehberi), resimleri, fotoğrafları, uygulamaları ve dosyalar kilitlendi diyenler haberimize dikkat!

teknik destek

Android / iPhone cep telefonu modellerde telefona virüs bulaştı şifrelendi kilitlendi çözümü nedir?

Telefonunuza virüs bulaştı ve içerisinde bulunan tüm bilgileriniz, verileriniz şifrelendi ve telefonunuz kilitlendiyse çözümü Avast Ransomware Removal uygulamasında. Cihazınıza yükleyip virüsü temizleyerek kilitli, şifreli verilerinizi kurtarabilirsiniz. Önerdiğimiz program ile aynı zamanda bu tarz tüm virüsleri temizleyebilirsiniz. Tabi bu uygulama bu tarz virüsleri için kullanılıyor. Bundan dolayı normal bir virüs uygulaması da kullanmanız önerilir.

Telefonum kilitlendi virüs bulaştı her şey şifrelendi çözümü

Telefona Virüs Bulaştı Dosyalar Şifrelendi Kilitlendi

Telefona bulaşan virüs fidye virüsü, Ransomware, Simplocker ve Malware virüsleridir. Cihazlara mail, uygulama, video, oyunlar ve internette dolaştığınız web sitelerinden bulaşabiliyor. Bu virüslere yakalanmamak için güncel iyi bir virüs programı kullanmanız önerilir.

Telefona Virüs Bulaştı Şifrelendi Kilitlendi Çözümü

En iyi AntiVirüs programları test sonuçları ve Android en iyi virüs uygulaması indir 2016 haberlerine göz atmanızı öneririm.

Son Güncelleme: 30.04.2017 02:01