Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyatı ve renk seçenekleri belli oldu!

media 2408

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung' un milyonlar tarafından merakla beklenen 2017 yılının en iyi akıllı telefonu olmaya aday yeni amiral gemisi Galaxy S8 fiyatı, satışa çıkış tarihi ve renk seçenekleriyle gerçek görüntüleri!

Samsung’ un merakla beklenen yeni akıllı cep telefonu Galaxy S8‘ in yeni görüntüleri, fiyatı ve hatta farklı açılardan oluşan gerçek görüntüleriyle birlikte ortaya çıktı.

teknik destek

Akıllı telefon denilince akla gelen firmaların başında yer alan Samsung, bu yıl kullanıcılara oldukça iddialı bir model sunmaya hazırlanıyor. iPhone’ların da 10’uncu yılı sebebiyle değişime gitmesi beklenen 2017 yılı, Galaxy S8 serisiyle ilk sıçrayışını yapacağa benziyor.

Durum böyle olunca meraklı kullanıcılar ve doğal olarak yapılan haberler de gün be gün hızla artarak yayılırken, şimdi de Galaxy S8 ve daha büyük ekrana sahip olacak olan Galaxy S8 Plus (Galaxy S8+) modeline ait fiyat bilgisi ve piyasaya sunulacak renk seçeneklerine yönelik bilgiler sızdırıldı.

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus görüntüleri

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyati

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus Fiyatı

Bu ayın sonunda tanıtılması beklenen yeni Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modeline yönelik popüler Twitter hesabı @rquandt tarafından paylaşılan bilgilere göre, Galaxy S8 fiyatı 799 euro‘dan ve Galaxy S8 Plus fiyatı 899 euro‘dan başlayacak. Burada “başlayacak” denilmesinin sebebi, farklı hafıza seçeneklerinin ve muhtemelen renk seçeneklerinin arasındaki fiyat farklılıkları olacak. 

Galaxy S8 Renk Seçenekleri

Her iki modelin de Siyah, gümüş ve daha önce Samsung akıllı telefonlarında hiç görmediğimiz menekşe rengi (bordo ve mor arası) ile sunulacağı ve daha sonradan belki de farklı renklerin de ekleneceği söylenenler arasında.

Gücünü Snapdragon 835 işlemciden alacak olan yeni S8 serisi, aynı zamanda Samsung’un yapay zekalı sanal asistanı Bixby ile de oldukça konuşulacağa benziyor. Tüm bunlar bir araya gelince bu yılın en çok konuşulacak ve satılacak akıllı telefonlarının başında yer alması beklenen yeni Galaxy S8 serisi 29 Mart tarihinde resmi olarak duyurulacak ve 28 Nisan itibariyle de satışa sunulacak.

Aşağıda kısa süre önce sızdırılmış Galaxy S8 görüntülerini inceleyebilirsiniz.

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus fiyati

Samsung Galaxy S8 fiyatı

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 özellikleri

Samsung Galaxy S8 satışa çıkış tarihi

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus ne kadar

Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus görüntüleri


Samsung Galaxy S8 satış tarihi

Samsung Galaxy S8 satış tarihi

Galaxy S5 Android 6.0.1 güncelleme ve CyanogenMod ROM

Galaxy S5 Android 6.0.1 güncelleme ve CyanogenMod ROM

4.5G ve 4G Desteği Uyumlu Samsung Telefonlar

4.5G ve 4G Desteği Uyumlu Samsung Telefonlar
Son Güncelleme: 09.03.2017 19:01