Samsung Galaxy S8 reklamları yayınlanmaya başlandı

media 215

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S8 telefon modeli reklamları yayınlandı. Galaxy S8 görüntüsü nasıl olacak? Galaxy S8 özellikleri nelerdir? Detaylar aşağıda ilişkili haberler bölümünde.

Samsung firmasının amiral gemisi olan Galaxy S serisinin son telefonu Galaxy S8 tanıtım filmi yayınlanmaya başladı. Bu reklam tanıtımlarında Galaxy S8 için bir çok ip uçuda reklamlardan alınmış oldu. 29 Mart 2017 tarihinde resmi tanıtımının yapılması beklenilen Galaxy S8 modelinin tanıtım reklamları kısada olsa Güney Kore ülkesinde televizyonlarda yayınlanmaya başladı.

teknik destek

Samsung Galaxy S8 reklamları

Samsung Galaxy S8 reklamları

Samsung ilk olarak satışa sunacağı ülke olan Güney Korede son telefonunun reklamlarını yayınladı. Bu telefonun çıkış tarihini rakibi olan LG’nin çıkaracağı LG G6 modeli ile yanı tarihe yetiştirmeye firma çalışıyor. Bundan dolayı Galaxy S8 modelinin çıkış tarihi Nisan ayı içerisinde beklenilmektedir. Peki galaxy s8 modelinin reklam filmi nasıldır ?

Reklam filminin başında sayılar sayılmaya başlanıyor. İlk olarak 8’e kadar reklamın başında sayma başlıyor. 8 sayısına geldiğinde ise reklam başlıyor. anladığınız üzere 8 rakamı son çıkardığı galaxy s8 modelini temsil etmektedir. Bir oda içerisinde bir kişi gösterilmektedir. Bu kişi kapıya yönelerek Galaxy S8 modelinin tasarımını görmek için kapıyı açıyor. Daha sonra odanın içerisinde galaksiye açılan bir pencere görüyoruz. Bu aşamadan sonra odanın içerisine meteor girmeye başlıyor. Reklam filmi burada bitiyor. Bu kadar kısa süreli bir reklam televizyonlarda oynamış oldu. Bu aşamada galaxy s8 modelinde Gear VR kullanılacağını tahmin edersek sanal gerçekliliğin ciddi olarka artacağını bu reklamdan anlaşılmaktadır.

Galaxy S8 reklam filmi: youtube.com/embed/T-sKC8Ic-Xo
 


Galaxy S8 ve S8+ yeni görüntüleri ve aksesuarlar dahil tüm fiyatları

Galaxy S8 ve S8+ yeni görüntüleri ve aksesuarlar dahil tüm fiyatları

Samsung Galaxy S8 basınçlı ekran tuşları

Samsung Galaxy S8 basınçlı ekran tuşları

Galaxy S8 6GB versiyonu olacak, 1000fps video kaydı yapabilecek ve dahası!

Galaxy S8 6GB versiyonu olacak, 1000fps video kaydı yapabilecek ve dahası!
Son Güncelleme: 22.03.2017 10:34