Samsung Galaxy S8 parçalara ayrıldı

media 2083

Samsung, Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelinde indirime gitti. Hem fiyatı hem donanım özelliği ile hala gözde olmaya devam ediyor. İnternette yer alan bir video da Galaxy S8 parçalandı!

teknik destek

Samsung ismi mobil sektöründe en çok duyduğumuz bir markadır. Bu aralar neredeyse her teknoloji haber sitesinde veya her teknoji programında ismini duyabiliriz. Bunun sebebide firmanın amiral gemisi olan Galaxy S8 modelinin satışa sunulmasıdır. Bu telefon modeli  firmanın prestij modeli olduğundan her ayrıntısına dikkat edilerek hazırlandığını düşünüyoruz.

Samsung firması amiral gemisi olan Galaxy S8 modelini satma üzere teslimlerine başladı. Bu teslimlerden sonra bu telefon ile ilgili diğer modellerinde olduğu gibi test videoları ilginç videolar yayınlanmaya başlanıldı. İşte o videolardan bitenesi olan ve Galaxy S8 modelini bütün parçalarına ayıran bir video internette yerini aldı.  

teknik destek

Samsung Galaxy S8 bütün parçalarına bölündü 

 Samsung Galaxy S8 parçalara ayrıldı

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus telefon modeli teslimi ile bu telefonların test videoları hızını kesmeden internette yayınlanmaktadır. Özellikle youtube kanalına girdiğinizde bu test videolarını görmeniz mümkündür. Youtube kanalında sadece bu tarz videoların yayınlandığı kanallar bulunmaktadır. Firmaların amiral gemisi konumunda olan telefon modelleri ilk olarka piyasaya düştüğünde bu tarz video hazırlayan ekipler tarafından hemen test edilmektedir. Bu modeller açıkcası bu ekiplerden en ağır muameleleri görmektedir.

Dayanılık testi özellikle bunların içinde an acımasız olanları olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü telefon modelleri bu testlerde aklınıza gelmeyen her türlü yöntem ile parçalanmaktadır. İşte o videoları hazırlayan ekibin yer aldığı youtube kanalında daha önce bu telefon ile ilgili dayanıklılık testleri JerryRigEverything kanalında yayınlanmıştı. Şimdide bu kanalın sahibi olan ekip tarafından Galaxy S8 modelinin sökülmesi parçalarına ayrılmasını gösteren bir video yayınladılar. Sözümüzü fazla uzatmadan bu videoyu sizlerle paylaşalım;

YouTube video


Samsung Galaxy S8 dayanıklılık testi sonuçları inanılmaz!

Samsung Galaxy S8 dayanıklılık testi sonuçları inanılmaz!

Yeni Note 7 faciası yaşanacak mı? Yapılan testlerde Galaxy S8' in bataryası şok etti!

Yeni Note 7 faciası yaşanacak mı? Yapılan testlerde Galaxy S8' in bataryası şok etti!

Galaxy S8 Plus modeline daha fazla talep var

Galaxy S8 Plus modeline daha fazla talep var
Son Güncelleme: 24.04.2017 15:28