Samsung Galaxy Note 8 fiyatı belli oldu

media 1870

Samsung firmasının son amiral gemisi Galaxy Note 8 ile ilgili yeni bilgiler yayınlanmaya devam ediyor. Son gelen bilgilere göre şirket bugüne kadar çıkardığı en pahalı telefon olabilir.

teknik destek

Samsung firmasının 2017 yılında çıkardığı ikinci amiral gemisi Galaxy Note 8 fiyatı ile cep yakacak gibi duruyor. Samsung Galaxy Note 8 ile ilgili son sızan bilgilere göre Samsung firmasının bugüne kadar çıkarmış olduğu telefon modelleri içerisinde en pahalısı olabilir. 

Daha önceleri internette yayınlanan bilgilerde Galaxy Note 8’in tasarımı ile ilgili ciddi bilgiler bulunmaktaydı. Bu bilgilerden sonra Galaxy Note 8 ile ilgili yeni bilgiler internette yayınlanmaya devam etti.

teknik destek

Samsung Galaxy Note 8’in fiyatı belli oldu

Samsung Galaxy Note 8 fiyatı belli oldu

Bu hafta içerisinde yayınlanan bir araştırma raporunda Samsung firmasının amiral gemisi bugüne kadar sattı en pahalı telefon olabilir.  Raporda yer alan bilgilere göre Galaxy Note 8 modelinin 999 Euro olması beklenilmektedir. Bu rakamda şuana kadar satılan her hangi bir model bulunmaktadır. 

Daha önce analistler tarafından yayınlanan raporlarda Galaxy S8 modelinin 799 Euro ile satılacağı söylenilmişti. Bu bilgiden sonra satışa çıkan Galaxy S8 modeli 725 dolara satışa sunulmuştu. Bu veriler ışığında Galaxy Note 8’i değerlendirirsek 925 Dolar seviyesinde satılması muhtemeldir.

Bu bilgileri baz alarak ülkemizdeki fiyat aralığını tahmin edecek olursak Galaxy Note 8’in fiyatının  4500-5000 civarında olmasını tahmin edebiliriz.  

6.3 inçlik bir ekran boyutuna sahip olacak olan Galaxy Note 8’in diğer modeli olan Galaxy Note 8 Plus ile tasarım olarak çok benzediğini söyleyebiliriz. Peki Galaxy Note 8 modelinin Galaxy Note 8 Plus modelinden ne gibi farkları bulunacaktır?

Bu iki cihaz arasında en önemli farkın Galaxy Note 8 modelinde bulunan S-pen özelliği diyebiliriz. Ayrıca Galaxy Note 8 modelinde Snapdragon 836 işlemcisi kullanılması bekleniyor. Diğer bir teknik özelliği ise Galaxy Note 8’in 6GB RAM kapasitesine sahip olasıdır.

Tasarımsal olarak ise birbirlerine benzerliği bulunan bu iki cihazda da yatay çift arka kamera kullanıldığı neredeyse kesinleşmiş gibi….

Son olarak Galaxy Note 8 modelinin çıkış tarihi tam net olmasada şirketin Eylül ayında bu modeli tanıtacağı yine analistler tarafından beklenilmektedir.


Galaxy Note 8 çalışır vaziyette görüntülendi!

Galaxy Note 8 çalışır vaziyette görüntülendi!
Son Güncelleme: 25.06.2017 09:37