Samsung Galaxy C10 görüntüleri sızdı

media 2009

Samsung firmasının yeni çıkaracağı Galaxy C10 modelinin görüntüleri internette yayınlandı. Samsung Galaxy C10 teknik özellikleri nasıl olacak? Detaylar haberde…

teknik destek

Samsung markası ülkemizde ve dünyada en çok telefon satışı yapan markalardan biridir. Samsung her türlü bütçeye uygun telefon modeli üretmektedir. Samsung değişik fiyatta satışa sunduğu modellere fiyatlarına göre özellik koymaktadır. Bu haberimizde Samsung firmasının piyasaya süreceği yeni bir modelinden bahsedeceğiz.

Samsung Galaxy C10 modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Peki bu yeni modelin özellikleri nasıl olacak ? Ekran ve kasa tasarımı diğer modeller gibi mi olacak yoksa firma farklı bir tasarım mı yapacak ? Bu sorularınıza elimizden geldiğince cevap vermeye çalışacağız. 

teknik destek

Samsung Galaxy C10 görüntüleri sızdı

Samsung Galaxy C10 görüntüleri sızdı

Samsung Galaxy C10 modelinin diğer telefonlardan farkı firmanın bu telefon modelinde çift kamera kullanmasıdır. Çift kameradan kastımız ön ve arkada bulunan kameralar değildir. Firma arka bölümde iki farklı kamera kullanacağı gelene bilgiler arasındadır. 

Samsung firmasının bu sektörde bir çok rakibi bulunmaktadır. Firmanın rakipleri daha önce telefonlarında ikili kamera sistemini denedikleri halde Samsung bugüne kadar çift kameralı herhangi bir telefon üretmedi. Fakat birazdan özelliklerinden bahsedeceğimiz Galaxy C10 modeli ile bunun değişeceği görünmektedir.

Akılı telefon kullanıcıları firmanın en pahalı telefonu ve prestij modeli Galaxy Note 8 ile bilgiler beklerken şirketimin çift kameralı modelleri olacak olan Galaxy C10 ile ilgili bilgiler internete sızdı.

Rose Gold rengine sahip olan Galaxy C10 yekpare metal kasa ile geleceğe benzemektedir. Peki yukarıda görüntüsünü paylaştığımız Galaxy C10 modelinin teknik özellikleri nasıl olacaktır ? İşte teknik özellikleri;

  • Snapdragon 660 işlemcisi
  • Adreno 512 grafik birimi

Diğer özellikleri ile ilgili daha net bir bilgi olmadığı için yayınlamıyoruz. Fakat Samsung bu modelini Galaxy C10 ve Galaxy C10 Plus şeklinde üreteceği gelen bilgiler arasında bulunmaktadır.

Son Güncelleme: 20.05.2017 15:43