RDD coin ne kadar güvenli ve nasıl alınır?

media 47

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

RDD nasıl alınır yazanlardan çok acaba almalı mıyım diyenler daha çoktur. Malum XRP mahkeme korkusundan dolayı çok sayıda yatırımcı mağdur oldu.

RDD Coin, bireylerin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek için geliştirilen kripto para birimidir. Proof of Stake algoritmasına göre çalışan RDD Coin, pasif gelir elde edebilmeye imkan sağlar. Geleneksel Pow madencilik yerine Pos madenciliği ile kazanılabilen bir kripto para birimidir. Bu kapsamda kripto para cüzdanlarında belirli vadede bulunduran ve alış satışlar yapmayarak bakiyeyi çevrimiçi tutan kişiler, vade sonunda RDD Coin kazanırlar. Merkeziyetsiz yapıya sahip olan başka bir RDD’ de belirli borsalarda işleme açıktır. Eskiden beri kısıtlı bir borsa üzerinden işlem gören bir coin  olduğunu söyleyelim.

teknik destek

Bazı sanal paralar hakkında açılan davalardan dolayı bir çok yatırımcı bu alana yatırım yaparken temkinli yaklaşıyor. Örnek XRP davası diyebiliriz. Hemen hemen çoğu yerde yer alırken, sec davası sonucu bir çoğu delist etmişti.

RDD nereden nasıl alınır?

Türk platformlarının yer almadığı bu paranın işlem yaptığı yerlerden aklımıza gelen, Bittrex, StakeCube BitMart ve Crex gibi yerleden işlem yapabilirsiniz. Bu kripto para borsalarında hesaba sahip olan kişiler RDD alamı yaparlar. Aynı borsalar üzerinden diğer kripto para birimleriyle takas etmek mümkündür.

Çoğu bilinen işlem yapma yetkisi olan kripto para borsalarından hesap açılışı yapılmalıdır. Bunun için borsalara internetten giriş yapılıp, kayıt olup ve sonrasında onaya sunmanız gerekiyor. Sekmesinden hesap açılış tablosu doldurulup, onay verilir. Ardından sistemin sunduğu kimlik doğrulama aşamaları tamamlanıp, hesaba para yatırılmalıdır.

Bakiyeye sahip olduktan sonra borsalardan işlem yapma yerinden onay verme, paritesinin yer aldığı işlem sayfasına erişilir. Burada açıkça görülen güncel fiyat üzeriden alış emirleri verilir ve ilgili havuza yer alır. Adımların sonunda hesapta alınan miktarı görülmektedir.

RDD kullanılan alanlar şu şekledir:

Kripto para borsasında alım-satım ve diğer kripto para birimleri ile takas, Kripto para cüzdanları arası sınır ötesine, düşük masraflı coin transferi, Staking üzerinden pasif gelir elde etme, Redd-ID üzerinden zengin bilgileri içeren sosyal ağ kimliklerini oluşturmak, Reddcoin Broadcast uygulamasında içerik ve kitle kaynaklı pazarlama araçları paylaşarak kazanç elde etmek, Tüm bu işlemleri yapmak için RDD Coin kullanılır.

RDD ne kadar güvenli ve nasıl alınır?

Son Güncelleme: 28.05.2021 01:13