PlayStation 5 satışı 2020' de

media 962

Sony' nın PlayStation 5'i satışa çıkacağı tarih ve PS5 fiyatı tahmini olarak duyuruldu. Uzun yıllardır gündeme ara ara gelen oyun konsolu 2020' ye hazırlanıyor.

teknik destek

Uzun süredir oyun severlerin merakla bekledikleri oyunların başında gelen PlayStation 5 için merakla beklenen sürenin sonuna geliniyor. Meraklıları tarafından yıllardır takip edilen oyunun son sürümü PlayStation 5’in uzun zamandır piyasaya çıkması bekleniyordu.

PS4, yanlış hatırlamıyorsak 6 yıl önce satışa çıkmıştı. Bu kadar uzun bir süre sonra yeni PlayStation çıkması oyun severleri memnun edecek. 

teknik destek

Yapılan açıklamalar her ne kadar kesin olmasa da oyunun kısa süre sonra sevenleri ile paylaşılacağının habercisi olurken bazı bilgiler açıklanmaya başlandı. PS5 fiyatı ve ne zaman piyasaya çıkacağı gibi bilgiler paylaşılan detaylar arasında yer aldı.

PlayStation 5 2020 yılında

Playstation 5 için beklenmesi gereken zamanın 2020 yılı olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Firmadan kesin bir bilgi alınmamasına karşılık gelen bilgilerin bu şekilde olduğu biliniyor.

PS5 piyasa değerinin ise şuan için vergisiz hali ile 500 dolar civarında olması da beklenen durumlar arasında yer alıyor. Vergiler dahil ortalama rakamın 800 dolardan fazla olması da yine yapılan hesaplamalar arasında yer alıyor. PS5 oldukça kaliteli ve gerçeklik ötesi temalar taşıması ise bekleyenlerin daha fazla meraklı olmasına neden oluyor. Firmadan resmi açıklama beklenmeye devam ediliyor.

PlayStation 5 satışı 2020' de


Playstation PS4 Özellikleri Türkiye Fiyatı

Playstation PS4 Özellikleri Türkiye Fiyatı
Son Güncelleme: 04.08.2019 08:41