Oyunlar için Notebook önerisi

media 1324

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Laptop' ta oyunlar için nasıl bir bilgisayar alınmalı? Bana göre dizüstü bilgisayarlar acile olan işleri yapmak için tercih edilir. Tabi eskiden böyleydi. Kaliteli oyunlarda pek işe yaramazlardı. Şimdilerle güçlü donanımlar çıktı.

Dizüstü bilgisayarlar artık hemen her evde bulunuyor. Hatta bazı evlerde her kullanıcının kendine ait bir bilgisayarı oluyor. Modern teknoloji çağında bilgisayarların donanım özellikleri gelişiyor ve yazılım desteğiyle bu makinelerin her biri birer teknoloji üssü haline geliyor. Eğlenceli zaman geçirmek, aynı zamanda Türkiye’den ve dünyadan yüzlerce insanla iletişim kurabilme olanağına kavuşmak, bunların yanında zihinsel gelişimi desteklemek için bilgisayar oyunları sıklıkla tercih ediliyor. Taşınabilir ve ergonomik notebook cihazlar sayesinde oyun keyfi için yer sınırı ortadan kalkıyor.

teknik destek

Oyun bilgisayarı için nelere dikkat edilmeli?

Oyun bilgisayarları: Oyun deneyimini geniş ekranda yaşamak için kullanacağınız cihazın ekran boyutuna dikkat etmelisiniz. Tabii ki ebatlar arttıkça bilgisayar da ağırlaşacaktır ama büyük ekranda oyun oynamanın keyfi bambaşkadır. Bu sebeple minimum 17.3 inçlik bilgisayarlar öneriliyor. Ayrıca görüntü işlemede önem arz eden ekran kartının niteliği de oyunda kasma ve donma olmaması için yeterli düzeyde olmalıdır. Yanı sıra bilgisayarın komutlara hızlı cevap verebilmesi için işlemci ve ram özelliklerinin de dikkate alınması gerekir. Oynamayı sevdiğiniz oyunların sistem gereksinimlerini incelemeniz notebook alımında size yardımcı olacaktır.

Oyunlar için Notebook önerisi

Oyun bilgisayar fiyat aralığı

En iyi oyun bilgisayarı! Bilgisayarların donanım özellikleri iyileştikçe fiyatları da buna bağlı olarak artış gösteriyor. Ancak ihtiyacın üstünde bir donanımın gereksiz olacağı göz önünde bulundurularak doğru tercihle daha uygun fiyata notebook alabilmek mümkün. MSI, Monster, Dell, Acer, Lenovo gibi markaların güçlü özelliklere sahip oyun canavarları değişik fiyat alternatifleriyle alıcılarını bekliyor.


Online oyunda ping düşürme nasıl yapılır

Online oyunda ping düşürme nasıl yapılır
Son Güncelleme: 05.05.2018 01:58