Oppo R11 modeli ülkemizde satılacak mı

media 1874

Oppo firmasının son gözdesi Oppo R11 modeli yakında satışa sunulacak. Peki Oppo R11 telefon modeli çıktığı zaman diğer ülkelerle birlikte ülkemizde satışa sunulacak mı ?

teknik destek

Akıllı telefon sektörü ülkemizde ve dünyada gelişimi sürdürmektedir: Her geçen gün bu sektöre farklı bir marka girmektedir. Özellikle Çin’de bu sektörde bir çok firma bulunmaktadır. Çin’de daha önce çalıştıkları firmalardan ayrılarak yeni marka oluşturan bir çok işletmeci bulunmaktadır. İşte bu şekilde kurulan markalardan birde Oppo’dur. Oppo kurulduğu günden beri emin adımlarla yoluna devam etmektedir. Çıkarmış olduğu telefonlar ve yapmış olduğu ar-ge faaliyetleri ile Çin piyasası başta olmak üzere mobil sektöründe kendine bir yer edindiğini söyleyebiliriz. 

teknik destek

Oppo R11 modeli ülkemizde satılacak mı

Oppo son telefonu Oppo R11 modelini çıkarmaya hazırlanıyor. Bir hafta sonra raflarda yerini alacak olan bu model acaba ülkemizde satışa sunulacak mı? Oppo firmasından yapılan açıklamalarda bu son modelin sadece Çin’deki kullanıcılara özel olmayacağı dünyanın farklı ülkelerin de de satılacağı ortaya çıktı. 

Geçen hafta firma tarafından resmi tanıtımı yapılan telefonun sadece Çin’de satılmayacağı kesinleşti. Weibo’da yer alan bir bilgiye göre gelecek haftadan itibaren Oppo R11 modeli Tayvan’da satılacağı ortaya çıktı. 

Ayrıca Oppo R11 modelin Tayvan dışında farklı ülkelerde satılıp satılmayacağı konusunda net bir bilgi firma tarafından paylaşılmadı. Bundan dolayı Oppo R11 modelinin ülkemizde satılıp satılmayacağı hakkın bir bilgi sizlerle paylaşamıyoruz

Oppo R11 modeli ülkemizde satılacak mı

Yine Weibo’da yer alan bilgilere göre Oppo R11 modelinin 525 dolar civarında 21 Haziran 2017’de Tayvan’da satılacağını öğreniyoruz.

Bu fiyat etiketinde hemen dikkatimizi çeken detay ise Oppo R11 modelinin Çin’de 440 dolara satılmasıdır. Buda bizlere bir kez daha ülkelerin vergi politikaları teknolojik ürünleri ne kadar etkilediğini göstermektedir.


Oppo R11 modeli Geekbench testinde

Oppo R11 modeli Geekbench testinde
Son Güncelleme: 22.06.2017 02:39