OnePlus 5 telefonda bellek yine fazla

media 2148

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

OnePlus 5 telefon modelinde kullanılacak olan bellek boyutu ne kadar olacaktır ? Diğer telefon modelleri gibi yine yüksek bellek kullanılacak mı? Ram boyutu kaç GB?

Mobil sektöründe yer alan telefon sayısı her geçen gün pastanın büyümesiyle birlikte artmaktadır. İşte o marka ve modellerden biri olan OnePlus 5 telefonunda kullanacağı özellikleri bu haberimizde yayınlayacağız. 

teknik destek

OnePlus 5 telefon modeli diğer modellere göre teknik donanım olarak oldukça iddialı gelmektedir. OnePlus son telefon modelinde piyasa yer alan telefon modellerine kıyasla oldukça yüksek teknik özellikler sunarak kullanıcının karşısına gelmektedir. Peki OnePlus 5 telefon modellinde bu özellik nasıl olacak. Gerçekten daha önce çıkardığı telefon modelleri gibi yüksek özelliklerde olabilecek mi? 

OnePlus 5 telefon modelinde bellek yine fazla

OnePlus 5 telefon modelinde bellek yine fazla

Bu sorunuzun cevabına kolaylıkla evet diyebiliriz. Çünkü az sonra vereceğimiz bilgilere göre OnePlus yeni çıkaracağı OnePlus 5 modelinde üst düzey özellik sunma stratejisini devam ettireceği görünmektedir. Şimdi internette gezen OnePlus 5 telefon modeline ait bilgileri burada paylaşmaya başlayalım; İlk önce şu bilgi ile telefonun özelliklerini anlatmaya başlayalım. Enson OnePlus firması tarafından OnePlus 3T çıkarılmıştı. Doğal olarak kullanıcılar sıradaki telefonun OnePlus 4 olmasını beklerken firma bu rakamı atlayarak OnePlus 5 modelini piyasaya çıkaracağını açıkladı. Peki neden ? Çin ülkesinde yer alan bir inanışa göre bu şekilde olmaktadır. OnePlus firması bir Çin firmasıdır. Firma 4 rakamı Çin’de uğursuz kabul edildiğinden 4 rakamını atlayarak 5 modeli üzerinden devam etmiştir.

Evet şimdi en önemli özelliği ile başlayalım OnePlus son telefın modelinde 8 GB bir ram kullanmayı düşünmektedir. En çok satan telefonlara bile baktığınızda bu rakamı göremezsiniz. En fazla 4 GB ram kullanan amiral gemilere gör OnePlus firması tam 2 katını OnePlus 5 telefon modelinde kullanmıştır. Diğer yandan ise firma  8 çekirdek ve Adreno 540 GPU’lu Qualcomm Snapdragon 835 işlemci kullanılması beklenilmketedir. Bu özelliklerde bir telefonu ise OnePlus firmasının 500 dolarında altında piyada satışa sunacağı tahmin edilmektedir.

Son Güncelleme: 12.04.2017 21:57