OnePlus 5 resmi tanıtım ne zaman

media 1932

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Çin şirketi OnePlus son amiral gemisini çıkarmaya hazırlanıyor. OnePlus 5 modelinin resmi tanıtım tarihi firma yetkililerince açıklandı. Peki OnePlus 5 modeli tanıtım tarihi ne zaman?

OnePlus firması mobil sektörüne damgasını vuran bir markadır.  OnePlus şirketi son dönemde çıkarmış olduğu telefonlar ile adından sıkça söz ettirmektedir. Firma yeni telefonunu çıkarmaya hazırlanıyor . Şirket OnePlus 5 modelinin resmi tanıtım tarihini açıkladı.

teknik destek

OnePlus 5 telefon modeli ile ilgili yeni bilgiler internette yayınlanmaya başladı. Bu yeni bilgilerle birlikte firma yetkilileri resmi bir açıklama yaparak OnePlus 5 modelinin tanıtım tarihini açıkladı.

OnePlus5 hakkında daha öncede bir çok bilgi internete sızmıştı. bu bilgiler ışında OnePlus 5 modeli netleşmeye başlamıştı. Bu hafta yayınlanan yeni bilgiler ile OnePlus 5 modeli hakkında detaylar daha netleşti diyebiliriz. Gelen bilgilerin içerisinde yukarıda dediğimiz gibi telefonun resmi tanıtım tarihide yer aldı.

OnePlus 5 resmi tanıtım ne zaman

OnePlus 5 modeli tasarımı ve özellikleri ile mobil sektörüne damga vurmaya hazırlanıyor. Son dönemde internette yer alan dedikodulara göre OnePlus 5 modeli bütün dikkatleri üzerinde toplamış gibi görünüyor. Kısacası gümbür gümbür gelen bir telefon modeli diyebiliriz.

Bu hafta firma yetkilileri tarafından yapılan resmi açıklamaya göre OnePlus 5 modelinin tanıtım tarihi netleşti. Yapılan açıklamada OnePlus şirketinin amiral gemisi 20 Haziran 2017 tarihinde canlı basın toplantısı ile ilan edilecek.

OnePlus 5 resmi tanıtım ne zaman

OnePlus 5 ile ilgili piyasaya sızan  bilgilere göre tasarım oalrak iPhone 7  Plus’ benzediği iddia ediliyor.  Bu telefonda aynı iPhone 7 Plusta olduğu gibi çift kamera bulunacaktır. Bu modelde yer alan kamera ile kolaylıkla optik yakınlaştırma yapabilirsiniz.

OnePlus 5 modelinde yer alan kameralar DxO uzmanları ile birlikte geliştirildi. Bu geliştirilen kameranın kullanıcılara üst düzey bir deneyim sunacağı görünüyor. OnePlus 5 telefon modelinin kamerasında yer alan özel odaklanma ve yakınlaştırma özellikleri ile rakipleri arasındaki farkı açacağa benziyor.

OnePlus 5 modelinde en son yenilikleri içerisinde barındıran Snapdragon 835 işlemci kullanılmıştır. OnePlus 5 modeli daha önceki modeli olan OnePlus 3T kıyaslandığında daha şık ve daha ince bir tasarıma sahip olduğu görünüyor. Tabiki bu karşılaştırmanın internete sızan bilgiler ışığında yapıldığını söyleyelim.

OnePlus 5 modeli ile ilgili gerçek bilgileri resmi tanıtım yapılana kadar öğrenemeyeceğiz. Bunun için 20 Haziran 2017 tarihine kadar beklemeliyiz. Tabiki OnePlus 5 ile ilgili söylentiler kesilmeyecek. Telefon çıkana kadar daha bir çok söylenti internet sitelerinde yayınlanmaya devam edecek.

Son Güncelleme: 09.06.2017 16:21