OnePlus 5, Galaxy S8' i geride bıraktı

media 1860

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

OnePlus firmanın son gözdesi ve piyasada fırtınalar oluşturmaya hazırlanan OnePlus 5 modeli yapılan testlerde kendinden çok fazla bilinen Galaxy S8'i geride bıraktı.

Akıllı telefon sektörü her geçen gün ilerleyen bir sektördür. Bu sektöre her gün yeni marka dahil olmaktadır. Özellikle son dönemde Çin’de eski firmalardan kopan kişilerin açmış olduğu şirketler çıkarmış olduğu telefon modelleri ile dikkat çekmektedir. Bu haberimizde yine Çin menşeyli bir firma olan OnePlus firmasının çıkarmış olduğu amiral gemisi OnePlus 5‘in tabi tutulduğu test videosunu sizlerle paylaşacağız.

teknik destek

Ana başlığımız OnePlus 5 modeli piyasada en çok satan telefon modeli olan Gaalxy S8′ geçti. Tebiki bu geçme satış rakamları olarak değil çünkü Samsung markasının kendine ait ciddi oranda kullanıcısı bulunmaktadır. OnePlus 5’in geçebilmesi için çok fazla yol katetmesi gerekmektedir. Peki OnePlus 5, Galaxy S8‘i hangi alanda geride bıraktı?

OnePlus şirketi trafından piyasaya sürülecek olan ve amiral gemisi katili oalrak bilinen OnePlus 5 modeli günlük kullanım testlerinde Gaalxy S8 ve HTC 11’i geçti.

OnePlus 5, Galaxy S8′ i geride bıraktı

OnePlus 5, Galaxy S8' i geride bıraktı

OnePlus şirketinin piyasaya çıkaracağı fakat daha sadece resmi tanıtımı yapılan OnePlus 5 modeli ile ilgili bir çok test videosu son günlerde piyasaya çıkmaktadır. Bu hafta ise OnePlus 5 modeli ile ilgili yeni bir test videosu internette yayınlandı. Yayınlanan bu test videosunda Galaxy s8 ve HTC 11 gibi modelleri geride bıraktığı görünmektedir. 

Yayınlanan günlük kullanım testlerinde OnePlus 5 lider olurken peki ikinci sırda hangi modelin yer aldı ? Yaklaşık olarak 5 dakikalık bir görüntüsü bulunan videoda telefonlar uygulamaların açılma hızları, bellek kullanımı ve yönetimi, Snapdragon 835 işlemcisinin performansı yer almaktadır.

Yayınlanan bu videoda 20 uygulamama peş peşe çalıştırılmıştır. Bu uygulama testinde One Plus’ın rakiplerine fark attığı görünmektedir. Bu videoda en çok dikkat çeken unsur ise One Plus 5 modelinin uygulama çalıştırma hızında Galaxy S8 modeline 13 saniye fark atmasıdır. Ayrıca diğer model HTC 11’e de 3.6 saniye fark attığın yine videoda görünmektedir. www.teknolojihaber.net

OnePlus 5, HTC 11 ve Galaxy S8 hız testi videosu

YouTube video


Galaxy S8 için son güncelleme yayınlandı

Galaxy S8 için son güncelleme yayınlandı
Son Güncelleme: 30.06.2017 18:06