Nokia' nın yeni telefonu satışa çıkıyor

media 2289

Nokia markasına ait yeni telefonlar ne zaman satışa sunulacak? Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modelleri ne zaman satışa çıkacak? Yüklü işletim sistemi Android mi?

teknik destek

Nokia markası eskiden beri bildiğimiz bir cep telefonu markasıdır. Akıllı tele fonlar piyasaya çıkmadan önce ilk cep telefonları kullanıldığı dönemlerde en çok satılan markaydı. Fakat gelişen teknoloji karşısında firmanın inovasyon çalışmalarını gerektiği gibi yapamamasından dolayı bu sektörün gerisinde kalmıştır.

Firma geçen bu zaman içerisinde yeniden mobil sektöründe faaliye göstermeye başladı. Daha önceleri telefonlarına benzer ve yeni modelleri piyasaya sürmeye hazırlanmaktadır.

teknik destek

Yeni Nokia piyasaya çıkıyor

Nokia' nın yeni telefonu satışa çıkıyor

HMD Global firması tarafından piyasaya sürülen ve tanıtımı 2017 yılı Mobil Dünya Kongresinde yapılan telefon modelleri 120 ülkede aynı anda satışa sunulmaya başlanacaktır. Nokia firması uzun bir müddettir sadece asya pazarında ürünlerinin satışını gerçekleştirdi. Özellikle Nokia 3, Nokia 5 ve Nokia 6 modellerini bu pazarda değerlendiren firma yeni dönemde pazarını genişleterek 120 ülkede aynı anda satışa ürünlerini sunacaktır.

Bu haber ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Fakat HMD Global yetkilisinden alınan bilgilere göre bu satışın gerçekleşmesi beklenilmektedir. Gelen haber doğrultusunda telefonların 2017 yılı ikinci çeyreğinde raflarda yerini alacağı tahmin edilmektedir. Ayrıca burada dikkat çeken detay ise Nokia firmasının unutulmaz telefonu 3310 modelinin yeniden akıllı telefon oalrak tekrardan satışa sunulmaktadır. En çok merak edilen 3310 modelinin Android işletim sistemi yüklü hali nasıl olacağı merak edilmektedir.


Nokia C1 Android Cep Telefonu Özellikleri

Nokia C1 Android Cep Telefonu Özellikleri

Nokia N1 Android 5.0 Tablet Satışa Çıktı Özellikleri Fiyatı

Nokia N1 Android 5.0 Tablet Satışa Çıktı Özellikleri Fiyatı
Son Güncelleme: 26.03.2017 01:40