Nokia 8 ilk resimleri yayınlandı

media 1822

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Nokia 8 cihazı hakkında yeniş resimler yayınlandı. Yeni yayınlanan resimlerle tasarımı hakkındaki bütün sorulara cevap verilmiş oldu. İşte Nokia 8'in görüntüleri…

Nokia firmasının son amiral gemisi olan Nokia 8 hakkında yeni bilgiler internette yayınlanmaya devam ediyor. Son sızan bilgilerde Nokia 8’in görüntüleri yer aldı. Bu görüntülerle bu modelin tasarımı da ortaya çıkmış oldu. Görünen o ki Nokia 8 baya iddialı bir biçimde piyasaya girmeye hazırlanıyor.

teknik destek

Gelen resimlerde ilk dikkat çeken detay ise Nokia 8 çift arka kamerasıyla oldukça iddialı geliyor. Çok yakın zaman sonra tanıtılacak olan Nokia 8 modelinin görüntüleri  Venture Beat tarafından internet sızdırıldı. Sızan görüntülerde telefonun arka ve ön yüzü görünmektedir.

Daha önce firma tarafından Nokia 3Nokia 5 ve Nokia 6 modellerini piyasaya süren firma yeni çıkaracağı Nokia 8 ile kullanıcılarının beğenisi kazanmaya çalışıyor. Dev firma yeni telefonu ile rakiplerine korku salmaya hazırlanıyor.

İnternete sızan görüntülere bakınıldığında telefonun sağ ve sol çerçevelerinin ince bir yapıda olduğu ancak diğer kısımlarının daha kalın olduğu dikkatler kaçmamaktadır.

Nokia 8 görüntüleri yayınlandı

Nokia 8 ilk görselleri yayınlandıNokia 8 ilk resimleri yayınlandı

Ayrıca Zeiss firması ile kamera konusunda bütün anlaşmaları sağlayan HMD Global yeni telefon modelinde her biri 13 MP olan çift kamera kullanılacağı daha önce internete sızan bilgilerde yer almıştı.

Bu bilgiden sonra yeni sızan bilgilerde kamera ile ilgili çift lens kullanılacağı belirtilmektedir. Bu bilgilere bakıldığında firmanın kullanıcılara kaliteli bir deneyim sunacağı ve telefon modelinin üst segmentte yer alacağı anlaşılmaktadır.

Nokia firması piyasaya sürmüş olduğu android cihazlar ile her geçen konuşulmaya devam edecek gibi duruyor. Şirket yeni telefon modelinde  Snapdragon 835 işlemcisi ve 5.3 inçlik 1440 x 2560 piksellik ekran kullanacağı yine sızan bilgilerde yer almaktadır.

diğer özelliklerine bakınıldığında ise 6 GB Ram ve 64 GB depolama alana sahip olacak olan Nokia 8’in 31 Ağustos 2017 tarihinde tanıtılacağı duyuruldu. Bu kadar yüksek özelliklere sahip telefonun 600 dolarlık bir fiyat ile kullanıcılarının karşısına çıkacağı yine sızan bilgiler içerisinde yer almaktadır. 

Bu kadar bilginin yayınlandığı Nokia 8 hakkında tüm gerçekleri telefon piyasaya sürülünce öğrenmiş olacağız. Ayrıca gerçekten beklentileri karşılayacak mı göreceğiz.

Son Güncelleme: 18.07.2017 11:32