Nokia 8 dayanıklılık testi yayınlandı

media 1646

HDM Global tarafından üretilecek olan Nokia 8 modeli ülkemizde daha satışa sunulmadan telefon hakkında test videoları yayınladı. İşte Nokia 8 dayanıklılık testi sonuçları.

teknik destek

Nokia firması yeniden akıllı telefon sektöründe adını duyurmaya başladı. Daha önce silik bir konumdayken firmanın el değiştirmesiyle yeniden atağa kalktı. HDM Global tarafından satın alınan ve yeni modellerini bu firma bünyesinde piyasaya çıkaran Nokia yeni modellerini çıkarmaya hazırlanıyor. Ağustos ayında resmi duyurusunu yaptığı amiral gemisi Nokia 8 modelinin detaylarını bu haberimizde sizlerle paylaşacağız.

teknik destek

Nokia 8 Türkiye fiyatı

Nokia 8 modelinin fiyatı daha önce yapılan açıklamalar ile resmiyet kazandı. Ülkemizde 3000-3500 fiyat aralığında satılacak olan telefon çok da uygun bir fiyatı satılacak gibi durmamaktadır. Fakat şunu da belirtmek isteriz Nokia 8 modeli orta segment bir telefon modeli değildir. Bu telefon üst düzey bir donanıma sahiptir. Emsallerine bakıldığında ise çok da fazla olduğunu söyleyemeyiz.

Nokia 8 dayanıklılık testi

Nokia 8 dayanıklılık testi yayınlandı

Üst düzey telefon modelleri ile yarışa giren Nokia 8 modeli sahip olduğu üst donanım özellikleri ile dayanıklılık testine sokuldu.

Amiral gemi konumun da bulunan bir çok telefonun dayanıklılık testi vb. videolarını daha önce sitemizde yayınlamıştık. Bu tarz videolar ile aslında markalar amiral gemilerini gündemde tutmaya çalışmaktadırlar. Buda o telefona bir popüliterlik kazandırmaktadır.

Daha öncede farklı telefon modelleri için dayanıklılık testi uygulayan JerryRigEverything, şimdide Nokia 8 için dayanıklılık testi yayınladı. Nokia’i büktüler, yaktılar ve çizdiler….

Nokia 8 modelinin arka yüzü alüminyum malzemeden yapıldığı için bıçak darbelerine çok da dayandığını söyleyemeyiz. Camlı olarak üretilen kamera kısmı ise plastik yapılara daha fazla dayanıklılık göstermektedir.

Ayrıca Nokia 8 modelinde kullanılan ekran camı ise rakiplerine göre daha fazla dayanıklı olduğunu söyleyebiliriz.

Ayrıca ateş ile yakılan telefon modeli 10 saniye gibi kısa bir sürede kendini toparladı. Aslında burada yapılan testler günlük hayatta çok da karşılaştığımız durumlar değildir.


Nokia 8 ilk resimleri yayınlandı

Nokia 8 ilk resimleri yayınlandı
Son Güncelleme: 07.10.2017 15:30