Netflix bağımlılık mı yapıyor?

media 778

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Netflix bağımlılığı ülkemizde diğer platformlara göre daha hızlı yayılmaktadır. Peki bu Netflix nedir ? Neden bağımlılık yapıyor ya da bağımlılık yapar mı hadi okuyalım.

Yeni kullanıcıların merak ettiği sorular arasında netflix bağımlılık mı yapıyor sorusu da mevcut. Öncelikle netflixi açıklayacak olursak; netflix Amerikan kökenli bir yabancı dizi platformudur. Akıllı telefon, akıllı televizyon ve tabletlerinize indirip üyelik oluşturarak dizi izlemeye başlayabilirsiniz.

teknik destek

Kanallarda yayınlanan dizilerden sıkılanların, günlük televizyon programlarından kaçmak ve mükemmel kurguların arasında boğulmak isteyenlerin vazgeçemediği bir uygulamadır. Her türden diziyi ve filmi içinde barındıran bu uygulama tamamen orjinal olması ile bağımlılık yapıyor

Nasıl üye olurum?

Siteye üye olmak oldukça basit. İndirdiğiniz kısa yoldan üstün körü dizileri inceledikten sonra üye ol sekmesine tıklayarak üyelik işlemi başlatılır. Sırayla; İsim, soy isim, mail adresi, cep telefonu numarası ve ödeme yapacağınız banka ya da kredi kartı bilgileri girilir. Üyelik işlemi tamamlandıktan sonra ise kesintisiz dizi izleme keyfi başlar.

İptal etme şansım var mı?

Tabiki. Üyelik iptal şansı her zaman var. Hiç bir kesinti yapılmadan üyelik iptal işlemi gerçekleştirilir ve artık kartınızdan ücret kesintisi olmaz

Netflix avantajları nelerdir?

Diğer birçok dizi platformları ile karşılaştırıldığında bağımlılık yaratan birçok yönü var.

Mesela;

  • 1 ay ücretsiz deneme süresi ve ücret kesilmeden 3 gün önce gelen bilgilendirme mesajı,
  • Taahhüt olmaması,
  • Üyelik planlarına göre belirlenen ödeme planları,
  • Dizileri indirip internet olmadan izleme imkanı,
  • Sınırsız film ve televizyon programı,

Sunduğu bir çok avantajlarla en baştaki sorunun yanıtı çok aşikar aslında.

Netflix bağımlılık mı yapıyor?

Son Güncelleme: 12.11.2019 21:48