Microsoft yeni telefon çıkarıyor

media 1837

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Microsoft firmasının Windows 10 telefonu üzerinde çalıştığı bilgisi internete düştü. Gelen bilgilere göre Microsoft yüksek özelliklere sahip bir telefon çıkarmaya hazırlanıyor.

Yazılım devi Microsoft yeni bir telefon modeli üreteceği bilgisi internete bomba gibi düştü. Gelen haberlere bakıldığında ise yüksek özelliklere sahip bir telefon modeli karşımıza çıkacak gibi…

teknik destek

Microsoft firması yeni çıkarmış olduğu işletim sisteminin adını vereceği Windows 10 cihazı ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yazılım devi firmaya yakın olan kişilerce yapılan açıklamalarda firmanın yakın bir tarihte üst düzey bir cihaz üzerinde çalıştığı bilgisi yer aldı. 

Uzunca bir aradan sonra tekrardan mobil piyasada yer almaya başlayacak olan Microsoft, Thurrott.com yönetici editörü Brad Sams tarafından yapılan açıklamaya göre üst özelliklere ve Windows 10 işletim sistemine sahip telefon prototipinin şirket yetkililerince incelendiğini söyledi.

Microsoft yeni telefon çıkarıyor

Microsoft yeni telefon çıkarıyor

Uzunca bir vakit geçmesinden sonra piyasaya tekrardan sert bir dönüş yapmaya hazırlanan Microsoft karşımıza adından söz ettirebilecek bir cihaz ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Microsoft‘un çıkaracağı bu yeni cihazın tablet mi yoksa akıllı telefon mu olacağı daha netleşmemiş durumdadır. Fakat gelen bilgilere göre akıllı telefon olma olasılığı daha fazla gibi durmaktadır.

Brand Sams tarafından yapılan açıklamada bu yeni akıllı telefonun piyasada kendine oldukça yer bulacağı ve diğer rakiplerini ciddi anlamda rahatsız edeceği bilgisi yer aldı.

Fakat Microsoft tarafından geliştirilecek olan yeni telefon modeli ile ilgili teknik bilgiler henüz netleşmedi. Bundan dolayı teknik anlamda hiç bir bilgi açıklamalarda yer almadı. Fakat bu yeni telefonun Artırılmış Gerçeklik (AR) ve Sanal Gerçeklik (VR) konuları üzerine odaklaşacağı bilgisi kullanıcılarda bir heyecan oluşturdu.

2018 yılının ortalarında piyasaya çıkacağı tahmin edilen telefon modeli yüksek fiyat ve özellikleri ile oldukça dikkat çekecek  gibi.  Microsoft  daha önce  çıkarmış olduğu telefonlarda hayal kırıklığı yaşasa da ortalıkta dolaşan söylentilerle kullanıcılarını heyecanlandırmışa benziyor. Şuan yeni windows 10 telefonu ile ilgili çok bilgi olmasa da ilerleyen günlerde yeni bilgilerin çıkması beklenilmektedir.


Surface Pro5 ile ilgili gelen ilk bilgiler!

Surface Pro5 ile ilgili gelen ilk bilgiler!
Son Güncelleme: 11.07.2017 03:15