LG V30 ne kadar fiyatla satılacak

media 1868

LG firmasına ait V modelinin son telefonu V30 il ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. LG V30 modelini daha önce resmi tanıtım tarihi sızarken şimdide yurt dışı satış fiyatı ile ilgili bilgiler gelmeye başladı.

teknik destek

LG firması teknoloji sektöründe ciddi bir paya sahiptir. Şirketin piyasaya sürdüğü ürün çeşitliliği göz önüne alındığında bu payın sebepleri ortaya çıkmaktadır. LG sadece akıllı telefon sektöründe değil bir çok alanda teknolojik ürünler çıkarmaktadır. Bunlar içerinde en çok bilinenleri ise Smart Tv ve akıllı telefonlardır. Bu haberimizde LG firmasının en çok biline serisi olan “G”den farklı bir telefondan bahsedeceğiz. LG denilindiğinde ülkemizde “G” modeller gelmektedir. Bu haberimizde ise firmanın diğer bir serisi olan “V” modellerinin son halkası LG V30‘dan bahsedeceğiz. 

teknik destek

LG V30 ne kadar fiyatla satılacak

LG V30 ne kadar fiyatla satılacak

LG firması V serisine yeni bir model eklemeye hazırlanıyor. Daha önce internete sızan bilgiler ışında bu son halkanın ne zaman tanıtılacağını öğrenmiştik.  LG V30 modeli ile ilgili yeni bir bilgi internette yayınlandı. Sızan bu bilgide  LG V30 modelinin yurtdışında hangi fiyat aralığında satılacağı bilgisi yer aldı. 

Daha önce internette yayınlanan haberlerde  LG V30 modelinin 2017 yılının son çeyreğinde Eylül ayı içerisinde IFA 2017’de tanıtılacağı yer almıştı. Son gelen bilgilerde ise  LG V30 modelinin 700 dolar gibi bir fiyat ile yurtdışında satılacağı ortaya çıktı. Peki gelen fiyat bilgisi gerçek midir ?

Bilinen teknoloji sitelerinin birinde yer alan habere göre  LG V30 modeli IFA 2017 etkinliğine bir gün kala resmi tanıtımının yapılacağı ve bu tanıtımın ardından Güney Kore’de satışa sunulacağı bilgisi yer aldı.

 LG V30 modeli için belirlenen 700 dolar fiyat etiketi menşei olduğu ülke Güney Kore için geçerli olduğunu başta sizlere hatırlatalım. Buda şu anlama gelmektedir. LG firmasının  LG V30 modeli için farklı ülkelerde nasıl bir fiyat aralığı belirleyeceği daha netleşmemiş gibi durmaktadır.

Son Güncelleme: 26.06.2017 12:03