LG G6 için çekilen mükemmel video

media 2155

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

LG' nin yeni gözde telefon modeli G6' nin girmiş olduğu dayanıklılık test sonuçları yayınlandı. LG G6 suya dayanıklılığı ve diğer testlerine ait videolar internette yerini aldı.

LG firması diğer akıllı telefon üreticileri gibi dünyada ve ülkemizde en çok satan telefon markaları arasında yer almaktadır. LG amiral gemisi olan G6 modelinin tanıtımlarına devam etmektedir. Firmanın LG G6 modeli için orta çıkardığı son videoda telefonun dayanıklılık testlerini yayınlamaya başladı.

teknik destek

LG’den G6 için çekilen mükemmel video

LG'den G6 için çekilen mükemmel video

LG amiral gemisi için en son olarak Rube Goldberg makinesi ile dayanıklık testine soktu. Bu tarz testler amiral konumundaki telefonların piyasada var olan prestijleri için önemli bir yer almaktadır. Çünkü burada yayınlanan test sonuçlarını son kullanıcının alma tercihlerini olumlu veya olumsuz yönde etkilemektedir.

LG firması rakiplerinden daha dayanıklı telefonlar yapmak için çalışmalarını sürdürmektedir. Bu çalışmalarının karşılığını son telefon modelinde uygulayan firma bu telefonunuda  Rube Goldberg makinesi ile teste soktu. LG firması bu test ile yapmış olduğu çalışmalarının ne kadar etkili olup olmadığını göstermek için testin videosunu yayınladı. 

Rube Goldberg makinesi testi ile çok güzel bir video çeken firmanın  IP68 sertifakasınında olması ayrıca bu videonun yanında dikkatleri çekmektedir. Bu testte telefona yapılan işlemler LG G6 modelinin 1.5 metre derinliğinde bir suda 30 dakika boyunca bekletilerek su alıp almadığı kontrol edilmektedir. Ayrıca bu videoda toza karşı telefonun dayanılıklığı ve en çok telefon kullanıcılarının başına gelen düşmelerde nasıl olacağı testlerde gösterilmektedir. Şimdi arkadaşlar LG G6 için hazırlanan test videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

YouTube video


LG G6 renk seçenekleri

LG G6 renk seçenekleri
Son Güncelleme: 11.04.2017 01:10