LG 42.5 inçlik büyük monitörü tanıttı

media 2048

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

LG firmasının yıl içerisinde piyasada bulunan monitörlerden çok fazla büyük olan yaklaşık 42.5 inçlik dev monitörü çıkaracağını piyasaya duyurdu.

LG markası her alanda ismini duyurmaya devam ediyor. LG firmasının kurulduğu günden beri çıkarmış olduğu kaliteli ürünler ile kullanıcının dikkatini çekmeyi başardığını söyleyebiliriz. Doğru arge çalışmaları doğru alınan inovasyon kararları ile piyasada kendine özgü farkındalıklar oluşturmayı başardı. LG bu başarılarına her alanda sürdürmeyi hedeflemektedir.

teknik destek

LG akıllı telefon sektöründe de ekran üretiminde lider olduğu gibi televizyon üretiminde de aynı başarıda olduğunu söyleyebiliriz. Ülkemizde ve dünyada en kaliteli görüntüleri veren smart tvleri üreten LG yeni bir televizyon ile karşımızda…

LG yeni çıkaracağı ve piyasaya süreceği televizyon modelinde tek bir ekranda dört farklı görüntüyü takip edebileceğiniz  43UD79-B modelinin tanıtımını yaptı. Büyük ekran kullanmak isteyen ve bir anda çoklu ekran takibi yapmak isteyenler için bulunmaz bir fırsat diyebiliriz.

LG 42.5 inç büyük monitör

LG 42.5 inçlik büyük monitörü tanıttı

Genellikle bu tarz büyük ekranları kullanan kullanıcılar iş sektöründe bulunmaktadır. Örnek verecek olursak finans takibi yapan bir kişinin bir çok farklı ekranı takip etmesi gerekmektedir. İşte bu durumda LG’nin yeni çıkaracağı bu model yardımınıza yetişecektir.

Peki LG firmasının 42.5 inçlik televizyon modelinin özellikleri nasıl olacak ? 

  • 3840 x 2160 Ultra HD çözünürlük
  • Yansıma sorunu olmayan bir ekran
  • 1000:1 kontrast oranı
  • 60Hz tazeleme oranı
  • 250 cd/m2 parlaklık düzeyi
  • 8 ms tepki süresi 

Ayrıca bu kadar geniş bir ekranda diğer televizyonlardan farklı olarak giriş seçenekleri fazla olacaktır. HDMI 2.0 ve HDMI 1.4 giriş seçenekleri bulunmaktadır. Bu özellikte ve büyüklüğe sahip televizyon mayıs ayında 697 dolara ABD ve Japonya’da satışa sunulacak.


Smart TV kablolu internet bağlantı ayarları

Smart TV kablolu internet bağlantı ayarları
Son Güncelleme: 05.05.2017 13:20