Lenovo' dan bükülebilir telefon

media 140

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Lenovo mobil dünyasına yeni bir telefon armağan etmeye hazırlanıyor. Şirket piyasada bulunan telefonlardan farklı bükülebilir model çıkarmayı hedefliyor.

Lenovo firması mobil sektöründeki yükselişini yeni teknolojiler ile sürdürmeye devam ediyor. Lenovo , bükülebilir ekranlı akıllı telefon modelini ve bu modele uygun yazılan kişisel asistanın tanıtımını yaptı.

teknik destek

Lenovo hayal sınırlarının zorlayarak yeni bir telefon modelini üretmeye hazırlanıyor. Lenovo firması Tech World etkinliğinde yeni telefonunu gün yüzüne çıkardı. Bükülebilir ekranlı yeni telefon modeli 4.35 inçlik amoled özelliklerine sahip olacaktır. Kol kısmı ise gerek siyah deriden Cplus ismini verdikleri bir yapıdan oluşacaktır. Peki ön kısmında kullanılan bükülebilir ekran ne kadar esnek olabilmektedir.

Lenovo bükülebilir telefon

Lenovo' dan bükülebilir telefon

Cplus ismiyle üretilecek olan telefon gerçekten esnek bir yapıya sahip olduğu yapılan tanıtımlarda görüldü. Aşağıda resmini paylaştığımız telefondan da anlaşılabileceği üzere bu modelin bir akıllı saat gibi kullanılabilmesi için esnekliğinin çok fazla olduğu görülmektedir. Bu sebepten dolayı lenovo tek bir renk seçeneği ile değil birden fazla deri kaplama seçeneği ile kullanıcılarının karşısına çıkacaktır.

Daha önce bu tarz telefonlar farklı firmalarca da üretilmeye çalışılmıştı. Yine mobil sektöründe adından çokça söz ettiren LG’nin de daha önce bu tarz telefon modelleri üretim denemeleri olmuştu. LG’nin G Flex ismini vermiş olduğu modelden Lenovo Cplus modeli daha fazla bükülebilir olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca firma tarafından yapılan açıklamalarda bu bükülme sırasında kesinlikle herhangi bir görüntü kalitesi kaybı olmadığı bilgisi yer aldı.

Lenovo yeni bükülebilir telefon ile birlikte yeni yazılımı CAVA’nında tanıtımını yaptı. Yeni çıkarılan yazılımın en önemli özelliği ise yüz tanıma ve doğal dil işlemedir. Ayrıca bu yazılımın takviminizde bulunan etkinlikleri göz önüne alarak sizlere bazı tavsiyelerde bulunmaktadır.

Son Güncelleme: 27.07.2017 21:36