KurumNet nedir?

media 1139

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Milli yazılımlardan biri olan bu sistem mesajlaşma sunucusu olarak tanımlandırılmakta. Kimlik doğrulaması ve mesaj iletimde kontrölü sağlayan Kurumnet kullanımı inceleyebilirsiniz.

Yerli yazılım alt yapısı ile kurulmuş milli kaynaklar araştırılarak hazırlanmış hızlı, kesintiniz ve güvenilir mesajlaşma ile uluslararası standartlara uygun milli yazılımlar bütünü olan Kurumnet güvenli bir mesajlaşma sistemidir.

teknik destek

Mesajlaşma sunucu başta olmak üzere dizin sistemi sunucusu ve diğer bileşenleri ile milli bir üründür. Örnek olarak Outlook yerine kurulabilecek daha hızlı ve güvenilir milli bir alt yapı sistemidir. Ülkeler için kritik bir öneme sahip olan mesajlaşma gereksinimlerini kesintisiz olarak tek bir müşterek sistemle hızlı, doğru, güvenli ve güvenilir olarak karşılayan bir sistem olarak geliştirilmiştir.

Kurumnet’ in amacı

Bu kritik altyapı sistemi korsan yazılım firmalarının artmasının azalmasını sağlamaktır. Ayrıca milli çözümlerin artmasını sağlayacak ve önemli bir adım atacaktır. Milli yönetim sistemi ve milli işletim sistemi ile uyumlu olması kurumları milli çözümlere ulaştırmaktadır.

KurumNet nedir?

Kurumnet özellikleri

Milli geliştirme, uluslararası birlikte çalışma ortamı sağlama, kurumsal alt yapı kullanımı, kesintisiz hizmet, güvenilir mesajlaşma gibi birçok özellikleri vardır. Mesajlaşma alanında 10 yıllık tecrübe ile kurumsal verilerin arşivlerini güvenli bir şekilde saklamak Kurumnet için en önemli amaçtır. Kurumnet te hat güvenliği, kimlik doğrulama sistemi, mesaj imzalama ve şifreleme, mesaj iletim kontrolü gibi bütün hizmetler yer almaktadır. Korsan yazılımlara göre sağlanan ek yetenekler kurumlara özgü akışlar eklenebilme özelliği ile de Kurumnet milli bir e-posta alt yapısıdır.

Son Güncelleme: 11.10.2018 04:28