iPhone 8 modelinde kaç GB RAM kullanılacak

media 2138

Apple firmasının son telefon modeli olacak olan iPhone 8 modelinde kaç GB RAM kullanılacak? Daha önceki iPhone'lar gibi RAM kapasitesi kalacak mı?

teknik destek

Apple firması son dönemlere akıllı telefon sektöründe en çok telefon üretimi yapan firmalardan biridir. Firma mobil sektöründe satmış olduğu telefon sayısı bakımından her ne kadar Samsung firmasının gerisinde olsada kazanç olarak bu firmanın çok ilerisinde bulunmaktadır. Apple son telefon modelinde de bu başarısını yakalamak istemektedri. iPhone 8 modelinin hazırlıklarına firmanın başladığı duyumları internette gezmektedir.

iPhone yeni çıkaracağı modellerin sayısını artırarak bu yıl içerisinde 3 farklı telefon modelinin tanıtımının yapılacağı bekleniyor. İnternette yayınlanan bir rapora göre bu cihazların RAM kapasiteleri ve kullanılcak bataryalar hakkında bilgiler belirlenmiş gibi… Evet şimdi Apple markasının son telefon modelleri hakkında ortaya atılan ilk dedikoları paylaşmaya başlayalım. İlk bilgiler  Cowen and Company analisti Timothy Arcuri’den geldi. Analist bu telefonlarda kullanılaca RAM kapasiteleri ile ilgili bilgi tahmininde bulundu. 

teknik destek

Son iPhone modellerinde kaç GB RAM kullanılacak

iPhone 8 modelinde kaç GB RAM kullanılacak

Analiste göre Apple firmasının çıkaracağı bu üç telefon modelide 3GB RAM kapasitesi kullanacağını yazdı. Ayrıca bu üç telefon ile ilgili tahminlerde 4.7 inç ve 5.5 inçlik iphone modellerinde 32/128/256 GB olarak tasarlandığı 5.8 inç modelleri ise 64GB ve 256 GB hafıza boyutlarında olacağı yer almaktadır. Bu bilgilerden sonra bir akıllı telefonda bizce en önemli parçalardan birside bataryadır.

Analiste göre yine 5.8 inç büyük boyutlu telefonlarında daha önce denemeği bir yöntemi Apple firmasının kullanacağı söylentiler yine bu raporda yer almaktadır. Bu yöntem büyük boy telefonda daha fazla şarj süresinin olabilmesi için çift batarya kullanımın olacağı söylenilmektedir. Şimdi bu raporda geçen ifade batarya için çift batarya şeklindedir fakat bu tabir daha büyük veya daha geniş kapasiteli şeklinde olabilirdi. iki batarya derken neyin kastedildiğini telefonlar piyasaya çıktığında göreceğiz.


Apple iPhone 8 iki ay geç çıkabilir

Apple iPhone 8 iki ay geç çıkabilir
Son Güncelleme: 12.06.2017 12:15