iPhone 8 çıkışı yine gecikecek

media 1788

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple markasının amiral gemisi olan iPhone 8 modelinin çıkışı ile ilgili her geçen gün yeni bilgiler internette yayınlanmaktadır. Peki iPhone 8 neden çıkamıyor?

Apple firmasının gözdesi iPhone 8‘in çıkışı uzmanlar tarafından Eylül ayında beklenilmekteydi. Fakat bu hafta japon teknoloji sitesinde yayınlanan bilgilere göre iPhone 8’in çıkışı 2018 yılına kalabilir.

teknik destek

iPhone 8 modelinin çıkış tarihinin bazı teknik nedenlerden ötürü erteleneceği konusunda bir çok analist tarafından yazılmıştı. En son yayınlanan raporda iPhone 8’in çıkışının kasım ayı içerisinde olabileceği yönündeydi. Mac Otakara sitesi bu tarihten farklı olarak telefonun bu yılın sonuna kadar ertelenebileceğini iddia eti. ayrıca yine Mac Otakara raporunda iPhone 8’in tek renk olarak üretileceği yönünde bir bilgi paylaşıldı.

iPhone 8 ne zaman çıkacak

iPhone 8 Aralık ayına kalacak mı ?  Mac Otakara sitesi telefon tedarik zincirlerinden edindiği bilgilere göre iPhone 8’de yaşanan üretim sıkıntılarından dolayı çıkışının 2017 yılının aralık ayına kadar çıkışının ancak mümkün olacağı bilgisi paylaşıldı. Ayrıca Mac Otakara sitesinde yayınlanan raporda diğer analistlerin raporlarında yer alan sınırlı sayıda üretim konusu da yer aldı.

iPhone 8 çıkışı yine gecikebilir

Telefon sektöründe doğru analistleri ile dikkat çeken Ming-Chi Kuo iPhone 8 modelinin sınırlı renk seçeneği ile üretileceğini iddia etmişti. Mac Otakara sitesinde yer alan bilgilerde de iPhone 8 modelinin siyah renk olarak üretileceği yer almıştı. Yine aynı site üretimde yaşanan sıkıntılardan dolayı beyaz renk olarak iPhone 8’in çıkmayacağı bilgisini paylaştı. Daha önce analistlerin açıkladıkları ayna renkli iPhone 8’den bu raporda herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Son yayınlanan bilgilerde Touch ID’nin iPhone 8 modelinde normalde bulunan güç tuşundan daha büyük bir tuşa entegre edileceği söylenilmişti. Fakat Mac Otakara sitesine göre Touch ID’nin çalışabilmesi için ek sensörler ve parçalar gerektiğinden bu tarz bir işlemin mümkün olamayacağı. Mac Otakara ayrıca iPhone 8 modelinde iris sensörünün yer aldığı bir resimde paylaştı.


iPhone 8' den haber var !

iPhone 8' den haber var !
Son Güncelleme: 05.08.2017 17:36