iOS 11.2.2 güncellemesi yayınlandı

media 1499

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple, iOS 11 işletim sistemi için yeni güncelleme yayınladı. Yayınlan güncelleme ile ne gibi yenilikler geldi. Donma ve şarj süresinde durum nedir detaylar haberimizde…

Apple firması çıkarmış olduğu son işletim sistemi ile gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Firma bu son işletim sistemi ile igili bir çok sorun ile karşı karşıya kaldı. Özellikle daha eski modellerinde işlemci yavaşlatma sorunu ile karşı karşıya kalan firmanın biraz başı ağrıdı. Bu yapmış olduğu yavaşlatma işlemini kullanıcılarına haber vermeden yaptığı için Apple özür dilemek zorunda kaldı. Apple bu yaptığı hatanın telafisi için batarya değişimlerinde çok ciddi indirimlere gitti. Şimdide yaşanan bazı sorunları gidermek için firma yeni güncelleme yayınladı.

teknik destek

Apple, bir önceki güncelleme de sanki biraz yavaşlama sorununu çözdü. Tabi batarya kaynaklı durumlar için bazı telefonlarda batarya değişimine gidilmesi gerekebilir.

iOS 11.2.2 indir güncelle

iOS 11.2.2 güncellemesi yayınlandı

Apple firmasının 2017 yılında piyasaya çıkardığı amiral gemileri ile birlikte piyasaya sunulan iOS 11 için yeni bir güncelleme geldi. Apple her yıl çıkardığı model i,in yeni bir iOS işletim sistemi yazmaktadır. Bu yılda iPhone X ve iPhone 8 ile birlikte iOS 11 sürümünü piyasaya sürdü. Peki yeni gelen iOS 11.2.2 sürümü ne gibi yenilikler sunuyor ?

Apple firması yeni çıkardığı bu güncelleme ile eski modellerinde yaşan bir çok sorunu çözmeyi düşünmektedir. 5S ve sonraki iPhone modellerinde ortaya çıkan bazı sorunlar ve iPad Air dahil sonra çıkan iPad de çıkan sorunlar bu güncelleme ile çözüme kavuştu. Tabiki bu çözüme kavuştu iddiası firmaya aittir. Kullanıcılar yükledikten sonra gerçekten sorunların çözülüp çözülmediğini göreceğiz.

Hata düzeltmeleri, güvenlik ve performans iyileştirmeleri sunan bu yeni güncelleme boyut olarak 65 MB boyutundadır. Bu güncellemede herhangi bir not yayınlamayan firma bu güncellemeyi bütün kullanıcılarının kurmasını istemektedir.

Yayınlan iOS 11.2.2 sürümü telefona kurmak için  Ayarlar>Genel>Yazılım Güncellemesi adımlarını takip ederek kurulumu yapınız. iTunes üzerinden de kurulum yapabilirsiniz.


iOS 11 batarya sorunu devam ediyor mu?

iOS 11 batarya sorunu devam ediyor mu?
Son Güncelleme: 10.01.2018 11:54