Intel ve Qualcomm kapışması

media 1911

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Intel ile Qualcomm karşı karşıya getiren olay. Qualcomm' un yeni bir markada ürettiği modern bilgisayarda hem az ısınma hemde az elektrik tüketimi ön plana çıktı.

Intel özel teknoloji markası, güncel bilgisayar ve bilgisayar programcılığı sektörüne katılacak olan Qualcomm markasını açıkça tehdit eder gibi hareket etti. Sektöre katıldığı zamandan bu yana oldukça dikkat çeken ve ön olmadan duran Intel, yeni girecek olan Qualcomm sektörler markasını oldukça sert bir şekilde tehdit edercesine konuştu. Qualcomm büyük bir rakip olarak görüldü ve Intel tarafından sektöre girmesi engellenmeye çalıştı. Intel bu riski ve tehlikeyi ortadan kaldırmak için sert bir dille ifadelere yer verdi.

teknik destek

Qualcomm daha sektöre girmeden başarının adresi olarak gösterildi. Intel bu durumda oldukça korkmuşa ve ürkmüşe benziyor. Microsoft ülke büyük bir anlaşmaya imza atan Qualcomm, yepyeni tasarım bilgisayarları çıkmaya hazırlanıyor. Yepyeni tasarımlar ve büyük çalışma gücü ile şimdiden adını duyuran marka Intel markasını şimdiden alt etmiş durumda…

Intel ve Qualcomm kapışması

Intel markasının gözü korktu mu!

Daha fazla ilgi gören ve şimdiden adını duyuran yepyeni bilgisayar markası, ürettiği son modern bilgisayarlarında az ısınma ve az elektrik tüketimi ile ön plana çıkıyor. Intel işlemci özelliklerine göre daha fazla önde olduğu şimdiden duyuluyor.

Teknoloji harikası yeni ürün bilgisayar sektörüne adım atarken karşısında Intel tehditlerini buldu. Bütün bu uydurmalara rağmen olumlu yönde ilerleyen marka İntel‘in gözünü korkutmuşa benziyor. Yenilikçi teknoloji ile i içerisinde olan marka işlemci ve diğer özellikleri ile bir adım öne çıkıyor.
 

Son Güncelleme: 13.06.2017 03:38