Instagram' da beklenen güncelleme arşiv özelliği

media 1877

Instagram uygulamasına yeni bir güncelleme geldi. Instagram'a gelen bu yeni güncelleme ile hangi özellik uygulamaya eklendi? Yakında arşiv özelliği geliyor…

teknik destek

Instagram uygulaması Facebook bünyesinde hizmet veren bir uygulamadır. Facebook uygulamasını kullanan milyonlarca kişi neredeyse hepsi aynı zamanda Instagram uygulamasını da kullanmaktadır. Şirket Instagram uygulamasını bünyesine katarak büyümesini gerçekleştirdi. Fakat sadece Instagram uygulamasını almayan firma aynı zamanda en çok kullanılan yazışma uygulaması WhatSapp’ı da bünyesine katarak büyümesini devam ettirdi. Şirket bünyesine katmış olduğu bu uygulamalara her geçen gün yeni bir özellik eklemektedir. Daha önce yyaınlamış olduğu güncellemeler ile firma hem Instagram hemde WhatSapp için bir çok özellik eklemişti. Şimdide Instagram için yeni bir güncelleme yayınlayan firma bu güncelleme ile uygulamaya yeni bir özellik ekledi.

teknik destek

Instagram arşiv özelliği

Instagram' da beklenen güncelleme arşiv özelliği

Instagram’ da beklenen güncelleme

Dünyanın en çok kullanılan resim paylaşım uygulaması olan instagram için son güncelleme yayınlandı. Gelen bu güncelleme ile kötü fotoğraflar ortadan kalkacak.

Instagram uygulamasında bir süreden beri test aşamasında olan arşiv seçeneği çok kısa bir süre sonra kullanıcılarının hizmetine sunulacak. Bu özellik daha çok paylaştığınız resimler içerisinde bir çok beğeni alan fakat hoşunuza gitmeyen resimlerinizi silmek yerine bu özellik ile arşivleme yapabilirsiniz.

Instagram uygulamasında paylaştığınız ve sonradan hoşunuza gitmeyen resimlerinizi  silmek yerine arşivleme seçeneğini kullanarak ana sayfanızdan kaldırabilirsiniz. Instagram uygulamasında paylaştığınız resimlerin yan kısmında bulunan seçenekler bölümüne tıkladığınızda arşivleme seçeneğini göreceksiniz. Bu seçeneğe tıkladığınızda takipçileriniz tarafından çok beğeni alan fakat beğenmediğiniz resimlerinizi silmeden arşivleme yöntemi ile anasayfanızdan kaldırabilirsiniz. Bu şekilde artık resimler profilinizde görünmeyecektir.

Peki yukarıdaki sistemi kullanarak arşivlediğimiz resimleri nereye kaydolmaktadır ? Bu konuda instagram herhangi bir açıklama yapmadı fakat fotoğraflarınızın silinmediğine emin olabilirsiniz. Resimlerini internette bir köşede saklanmaktadır.

Ayrıca burada merak edilen diğer bir konuda Arşivlediğimiz resimleri daha sonradan görmek istersek ne yapmalıyız. Buda uygulamada Arşiv sekmesi bulunmazsa arşivlediğiniz resimleri bir daha göremeyeceğiniz anlamına gelmektedir.

Instagram uygulamasına eklenen bu özelliğin bugün itibariyle yayınlanan güncelleme ile hem android hemde iOS işletim sistemlerinde kullanılacağını sizlere söyleyelim.

Son Güncelleme: 20.06.2017 00:57