İlk iPhone dayanıklılık testi

media 1970

Apple markasının üretmiş olduğu ilk iPhone modelinin sağlamlık testini bu haberimizde yayınlayacağız. İlk üretilen iPhone sizce ne kadar dayanıklıdır?

teknik destek

Apple markası akıllı telefon sektörüne iPhone markası ile giriş yapmıştı. İlk çıkan iPhone ile günümüzde üretilenler arasında dağlar kadar fark olduğunu söyleyebiliriz. Acaba ilk üretilen iPhone modelinin dayanıklılık durumu nasıldı. O dönemlerde bu tarz test uygulamaları çok popüler olmadığından büyük bir ihtimalle ilk iPhone modellerine bu testler uygulanmamıştır. Aradan geçen zamandan sonra test kuruluşları ilginç bir habere imza atarak ilk iPhone’a dayanıklılık testi uyguladı.

Bu zamana kadar bir çok iPhone modeli sağlamlık testine tabi tutuldu. Özellikle ezeli rakibi Samsung ile olan mücadelesinde bu testlerin büyük bir önemi bulunmaktaydı. Peki ilk iPhone’u bu teste tabi tutarsak sizce sağlamlık testini geçebilir mi?

teknik destek

İlk iPhone modelinin şimdikilerden daha sağlam olduğunu mu düşünüyorsunuz. Eğer bu düşüncenizin doğru olup olmadığını bilmek istiyorsanız dayanıklılık testleri yapan Zack Nelson bu sorunuzun cevabını sizlere verecektir.

İlk iPhone dayanıklılık testi sonuçları

İlk iPhone dayanıklılık testi

İlk iPhone modelini sağlamlık testinden geçiren Zack Nelson telefona yanma bükme çizme gibi bir çok sert uygulama uyguladı.

Ünlü test uygulayıcısı Zack Nelson Apple tarafında 2007 yılında üretilen ilk iPhone modeline bir çok test uygulayarak bu testin aşamalarını da video olarak yayaınladı.

Zack Nelson şimdiye kadar bir çok Apple ürününe dayanıklılık testi uyguladı. Teknojinin gelişmesi ile birlikte mobil cihazlar bu tarz testlere daha dayanır olamaya başladı.

Tabi ki bu ifadelerimiz ilk çıkan iPhone modeli için çok da doğru görünmemektedir. Şimdi ilk iPhone modeline yapılan sağlamlık testi ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

YouTube video


iPhone 9 ile ilgili haberler şimdiden başladı

iPhone 9 ile ilgili haberler şimdiden başladı
Son Güncelleme: 01.06.2017 12:09