Huawei Mate 30 HarmonyOS ile geliyor

media 947

Huawei Mate 30 ve Mate 30 Pro HarmonyOS işletim sistemiyle geleceği ve işlemci de Kirin 990 ve dahili 5G model kullanılacağı söyleniyor. Eylül' de net belli olur.

teknik destek

Samsung’ un Note 10′ u tanıtmasıyla akla ilk gelen Huawei’ nin yeni modelleri oldu. Artık sıra Huawei’ de ve son çıkaracak iki modeli çok konuşuluyor.

Huawei Mate 30 ve 30 Pro işlemcisi ile gündeme tekrar geldi. 990 Kirin yonga ile geleceği beklenen modelde işlemci belki pazarlama strateyi nedeniyle farklı isimle çıkabilir.

teknik destek

İşlemci de en çok ön planda olan güç verimliliği şu an çoğu üretici de en önemli meselelerden biri. Yeni Huawei işlemcinin 7nm + olarak çıkacağı ve %20 daha çok transistörün olacağı bekleniyor. Yine enerji tüketiminde daha performanslı olacak.

İşlemci için yerleşik 5G modemin olacağı söyleniyor. Ekran 6.7 ve 90 hz olacak. Şarj desteği 55W ve hızlı şarj desteğine sahip.

Mate 30′ da bilinen diğer özelliklerde ekran altında parmak izi okuma, yüz tanımada gelişmiş teknoloji yer alıyor. Kamerada ana bölüme ek olarak iki kamera ve çözünürlük 40 MP olacakmış.

Söylentilere göre Huawei Mate 30 HarmonyOS yazılımına sahip olacak. Tabi bu beklentiler arasında görünüyor. Net bilgi gelecek ay öğreneceğiz.

Huawei Mate 30 HarmonyOS ile geliyor


Honor 9X fiyatı uygun olacak yeni model geliyor

Honor 9X fiyatı uygun olacak yeni model geliyor
Son Güncelleme: 11.08.2019 00:04