Honor 9 yurtdışı satış fiyatı ne kadar olacak

media 1871

Huawei markasının amiral gemisi olan Honor 9'un geçtiğimiz günlerde resmi olarak duyurusu yapıldı. Fakat satış tarihi belli olmayan Honor 9'un yurtdışı satış fiyatı belli oldu.

teknik destek

Huawei markası ülkemizde ve dünyada satış grafiği yükselişte olan bir markadır. Çıkarmış olduğu telefonlar ile kullanıcılarının dikkatini çeken Huawei yeni bir model çıkarmaya hazırlanıyor. Huawei aynı segmentte telefon üretimi yaptığı rakiplerinden donanım olarak çok fazla ileri olduğu çıkardığı akıllı telefonların özelliklerine bakılınca görünmektedir. Bundan dolayı dünyada ve ülkemizdeki akıllı telefon kullanıcıları Huawei marka telefonlara rağbetleri fazla olmaktadır.  Firma yine yüksek donanım özelliklerine sahip bir model çıkaracağını duyurdu. Honor 9 ismiyle piyasada satılacak olan telefon modelinin satış fiyatı herkes tarafından merak edilmektedir.

teknik destek

Honor 9′ un yurtdışı satış fiyatı

Honor 9'un yurtdışı satış fiyatı ne kadar olacak

Huawei firması geçen zaman diliminde yeni modelini çıkaracağını duyurdu. Fakat Honor 9 ismiyle satışa sunacağı bu yeni modelinin piyasaya çıkış tarihi kesin olarak bilinmemektedir. Satış tarihi bilinmeyen Honor 9’un yurtdışı satış fiyatı ise kesinlikle belli oldu.

Huawei firmasının alt markası olan Honor modelleri genellikle çevrim içi mağazalarda satışı yapılmaktadır. Honor’ın yeni akıllı telefonu olan Honor 9’un Avrupa’daki satış tarihi belli olmadı. Ancak firmadan daha önce sızan bilgilere göre 27 Haziran 2017 tarihinde Honor 9’u Almanya’nın Berlin kentinde resmi olarak tanıtması beklenmektedir. Peki Honor 9 modeli satış fiyatı Avrupa’da ne kadar olacak?

Honor 9 telefon modelinin bazı Avrupa ülkelerinde satış fiyatları belli oldu. Finlandiya üzerinden ön siparişe açılan telefon 499 Euro ile satış açıktı. Ayrıca farklı bir Avrupa ülkesi olan İngiltere’de de telefon satış fiyatı kesinleşti. İngiltere’de 4GB RAM ve 64GB dahili hafızaya sahip modeli 379.99 pound ile satışa sunulacak

Son Güncelleme: 18.08.2017 01:54