Google yeni arama özelliğini tanıttı!

media 1950

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Google, yeni bir güncelleme alarak uygulamalarda arama özelliği ekledi. Şuan masaüstüne gelen yenilik kısa sürede mobil uygulamaya da gelmesi bekleniyor.

Google yepyeni özelliğini kullanıcılarına tanıttı. Yepyeni ozellik oldukça kullanışlı bulundu. Google masaüstü görünümlü uygulama yanında uzun zamandır mobil uygulamasını kullanıyordu. Masaüstü uygulamasında ortaya çıkan yepyeni arama özelliği ile dikkatleri üzerine çekti. Mobil uygulamasında bu özelliği henüz kullanmıyor. ‘Uygulamalar içinde ara’ özelliği masaüstü uygulamalarda oldukça beğenildi. Google yeni özelliği ile oldukça dikkat çekici bulundu. Google internet tarayıcısı, arama özelliğini sadece internet üzerinde değil kişisel veriler üzerinde ve uygulamalarda kullanmaya başladı.

teknik destek

Kişisel verilerinizi Google ile arayın

Arama seçeneklerinde kaydırma yaparak, uygulamalar içinde ara butonunu kullanabilirsiniz. Telefon üzerinde bulunan uygulamalarda ve Google hafızası içinde bulunma bilgilere kolayca bir şekilde ulaşabilirsiniz. Google eklenti özelliği ile arama ayarlarında yeni bir imza atmaya başladı. Kullanılabilen ve depolanan bilgileri öne seren uygulama, yeni özellikleri ile gözler önüne çıktı. Arama butonu yanında ‘daha fazla arama’ seçeneği ile kişisel seçimlerle aktif bir şekilde Google üzerinde arama yapılabilir.

Aramalar özel bilgileri, mail, Google fotoğraflar ve daha pek çok alan ulaşmanın en kolay yolu olarak kullanılmaya başlandı. Google servis izlediği ile bütün verileri bir araya toplayan ve kolay arama butonu sağlayan özellik şimdilik masaüstü sürümde çalışıyor. Arama ayarlarına dokunmadan birkaç adımda, kişisel verilere ulaşılıyor. Google kişisel bölümlere ulaşırken sadece internet üzerinde değil, kişisel veriler alnında da arama yapma imkanı tanıyor. Teknoloji haberleri

Google yeni arama özelliğini tanıttı!


Google Maps'e yeni bir özellik eklendi

Google Maps'e yeni bir özellik eklendi
Son Güncelleme: 05.06.2017 09:34