Google Duo Android TV için geliyor

media 229

Google Duo uygulaması Android televizyonda kullanıma hazırlanıyor. TV' den görüntülü görüşme dönemi başlıyor ve beta olarak sunulacak.

teknik destek

Eski kadar pek televizyon izlenmiyor. Yeni nesil genellikle telefondan internet üzerinden vakit geçiriyor. İş böyle olunca akıllı televizyonlarda çeşitliliğe gidildi. Daha akıllı hale dönüştürülen modeller çıkıyor. Yeni bir gelişmeyse Google’ un Duo adlı uygulamasının TV’ de kullanıma sunulacağı.

Ekran paylaşımı özelliğinin TV’ ler içinde kullanıma açılacak. Beta olarak kullanıma sunulacak mesajı eğer TV’ de kamera varsa görüntülü arama kullanılabilecek. Yoksa sesli olarak arama yapılabilecek.

teknik destek

Gerekli yapılandırmayı Google Play üzerinden Duo indirilecek ve uygulamalardan Duo ve gerekli yapılandırma izinleri verilecek. Ses ayarları kumanda ile yapılabilecek ve kullanılan cihazın hoparlörğ kullanılarak yapılacak.

Bu yenilik şu aralar COVID nedeniyle tutulabilir diye düşünüyoruz. Tabi gerekli çalışmalar sorunsuz devam ediyorsa çok sayıda internet kullanıcısının bu şekilde bir kullanım düşüneceğini düşünüyoruz.Google Duo Android TV için geliyor

Son Güncelleme: 15.09.2020 14:20