Galaxy S8 satış rakamları yayınlandı

media 2015

Samsung firmasının amiral gemisi olan Galaxy S8 modelinin son satış rakamları açıklandı. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ telefonları 5 milyonluk satış barajını aştı.

teknik destek

Samsung firmasının amiral gemisi Galaxy S8 modeli son hızla satışlarına devam ediyor. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri şimdiden 5 milyonluk satış yarak kritik bir virajı başarıyla geçtiler.

Samsung amiral gemisi Galaxy S8 modelini 21 Nisan tarihinde piyasaya sürdü. Bu tarihten sonra sonra günümüze kadar Galaxy S8 modelinin satıl rakamları yayınlandı. Güney Kore ülkesine ait Samsung markası tarafında üretilen telefonun satış rakamlarının açıklanmasıyla telefonun 5 milyonluk barajı aştığı görülmektedir.

teknik destek

Galaxy S8 satış rakamları yayınlandı

Samsung firması Galaxy S8 modeli iki farklı model olarak piyasaya çıkardı. Bu ürünlerden birincisi Galaxy S8 iken diğeri ise Galaxy S8+ modelidir. Peki bu iki ürün arasında en çok satan modeli hangisi oldu. Firma tarafından yapılan satış raporunda bu konuya değinmediği görünmektedir. Fakat ülkelerdeki Samsung satış bürolarından gelen haberlere göre en çok tercih edilen modelinin Galaxy S8+ modeli olduğu anlaşılmaktadır. Daha önce Amerika ülkesinde yayınlanan satış raporunda en çok satılan modelin Galaxy S8+ olduğu bildirilmişti. Samsung şirketi yaptığı resmi açıklanmada şu ifadelere yer verdi “Tüm detayları açıklayamıyor olsak da Dünya çapında satışların istediğimiz gibi gittiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerinin toplam satışları şu anda 5 milyon üniteyi geçmiş durumda.”

Galaxy S8 satış rakamları yayınlandı

Şirketin bu açıklamasına rağmen Galaxy S8 modeli için bu rakam aslında çok fazla görünmemektedir. Çünkü Samsung amiral gemisi olan Galaxy S8 modelini dünyanın 1/7’sinin yaşadığı Çin’de daha satışa sunmadı. Bu kadar yoğun bir nüfusun yaşadığı bir yerin bu listeye dahil olması satışları artıracağı kesindir. Ayrıca Samsung markasının Güney Kore menşei olması asyadaki satışlarını olumlu olarak etkileyeceğini düşünüyoruz.

Ayrıca firma satış rakamlarını yayınladığı raporda bu ayın sonuna doğru Galaxy S8 modelinin satıldığı ülke sayısını 120’ye çıkarmayı hedeflediklerini açıkladı.


Samsung Galaxy S8 yeni test sonuçları

Samsung Galaxy S8 yeni test sonuçları
Son Güncelleme: 18.05.2017 08:50