Galaxy S8 Plus modeline daha fazla talep var

media 2139

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus satış rakamları ne kadardır? ABD' de ilk hafta satış rakamları yayınlanmadı. Ama resmi olmayan bir kaynaktan şuan Plus modeline talep daha fazla.

Samsung firması son telefon modelinin heyacanını yaşamaktadır. Son dönemlerde en çok konuşulan telefon modeli konumunda olan Galaxy s8 serisi raflarda yerlerini almaya başladı. Son dönem içerisinde internet dünyası Galaxy s8 ile tabiri caizse yatıp kalkıyor. Her sitede bu telefon modeli ile ilgili bir haber görmeniz mümkündür. Aslında Samsung bu telefon modelini bu şekilde dünyanın her yerinde duyurmuş oldu.

teknik destek

Samsung firması şuan tatlı bir heyacan yaşamaktadır. Çünkü piyasaya yeni sürdüğü amiral gemisi Galaxy s8 modelinde yaşanan model arası rekabet firmanın neşesini artıracak cinsten. Son satış durumlarına bakıldığında Galaxy S8 Plus telefon modeli Galaxy S8 modelinden daha fazla talep görmektedir. En iyisi hangisi! İyisinden çok görünüşüne mi talep daha çok!

Galaxy S8 Plus modeline fazla talep var

Galaxy S8 Plus modeline daha fazla talep var

Galaxy S8 Plus’a Galaxy S8 modelinden daha fazla talep var

Samsung firmasının ABD ülkesinde satışa sunduğu telefon modelleri ilk hafta satış rakamları daha yayınlanmadı. Fakat Samsung ABD satış bürosu yaptığı açıklamada ilk hafta satışlarında Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri daha önceki serisi olan Galaxy S7 modelinin satışlarını geride bıraktığını açıkladı. Bu açıklamanın yanı sıra Samsung ABD şubesinin açıklamalarında başka bir detay daha yer almaktadır. Bu detayda Galaxy S8 Plus modelinin Galaxy S8 modelinden daha fazla talep görmesidir.

Yoğun talep aslında sadece ABD ülkesinde değil Samsung firmasının anavatanı olan Güney Kore ülkesinde de ön siparişlerde Galaxy S7 modelinden daha fazla sioariş aldığınıda firma açıklamıştı. Bunların dışında Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modellerinde en fazla tercih edilen rengin siyah olduğu gelen bilgiler içerisinde yer almaktadır.


Galaxy Note 8 çalışır vaziyette görüntülendi!

Galaxy Note 8 çalışır vaziyette görüntülendi!
Son Güncelleme: 20.04.2017 18:38