Galaxy S6 Edge+ Android 7.0 Nougat Türkiye sürümü

media 2298

Son güncelleme 5 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Galaxy S6 Edge+ modelleri için android 7.0 Türkiye resmi sürümü yayınlandı. Telefon üzerinden Galaxy S6 güncellemesi nasıl yapılır?

Samsung firmasının amiral gemisi olan “S” serisinin bir önceki modeli olan S6 Edge+ için android 7.0 nougat sürümü yayınlandı. Samsung yeni model Galaxy S8’i çıkarmaya hazırlanırken samsung kullanıcıları bu heyecanın yanında android işletim sisteminin yeni sürümününde heyecanını yaşamaktadırlar. 

teknik destek

Daha önceleri firma Galaxy S6 ve S6 Edge modelleri için android 7.0 güncellemesini yayınlamıştı. Bu hafta da Galaxy S6 Edge+ modeli için bu güncellemesini yayınladı.  Samsung resmi olarak dağıtımına başladığı bu sürümün ilk olarak Türkiye üzerinden telefonlara dağıtımına başladı. Samsung daha önce Note 5 modelinde de yazılım güncellemesinin ilk dağıtımını yine Türkiye üzerinden yapmıştı.

Galaxy S6 Edge+ Android 7.0 Türkiye sürümü yayınlandı

Galaxy S6 Edge+ Android 7.0 Nougat Türkiye sürümü

Samsung yazılım güncellemeri sırasında telefonunuzun model numarası önem arz etmektedir. Çünkü firma aynı model için farklı ülkelerde farklı model numarası ile üretim yapabilmektedir. Tabiki bu model numara farklılıkları telefonda dabazı özellikleri değiştirmektedir. Bundan dolayı model numarasına dikkat ediniz. Bu uyarımız telefon üzerinden değil de dışarıdan yükleme yapan kullanıcılar için geçerlidir. Burada yayınlanan güncelleme Galaxy S6 Edge+ modelinin SM-G928C numarası için Android 7.0 Nougat güncellemesi G928CXXU3CQC7 seri numarası ile telefonlar için yaınlandı. Peki bu sürüm nasıl telefonlara yüklenebilecek?

İlk olarak şunu belirtelim bu güncelleme ile birlikte TouchWiz arayüzü, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri gibi bazı yenilikler yazılım ile birlikte gelmektedir.  Yazılımın boyutu 1.4 GB’dir.  Telefon güncellemesi için aşağıdaki adımları takip ediniz.

Ayarlar> Cihaz Hakkında> Yazılım Güncelleme


Samsung Galaxy Android 6.0 Güncellemesi

Samsung Galaxy Android 6.0 Güncellemesi

Odin ile Galaxy S6 Edge Rom Yükleme

Odin ile Galaxy S6 Edge Rom Yükleme

Galaxy S6 Android 5.1.1 Firmware Güncellemesi indir

Galaxy S6 Android 5.1.1 Firmware Güncellemesi indir
Son Güncelleme: 12.06.2017 15:37