Facebook albümlerinizde değişiklik yapma zamanı

media 1918

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Facebook' tan bir yenilik daha geldi. Albümlerde büyük değişikliğe giden Facebook albüme video, check in ve yazı gönderileri eklemeye imkan sağladı.

Hayatımızın oldukça büyük bir kısmını kapsayan Facebook gün geçmiyor ki bizi yaptığı yenilikler ile şaşırtmasın. Kullanıcılarını her geçen gün şaşırtmayı başaran sosyal medya devi Facebook, bu sefer Facebook albümleri için yeni düzenlemeler hazırlandı. Bu düzenlemeler ile birlikte artık Facebook albümleri içerisine başka eklemeler de yapabileceksiniz. 

teknik destek

Facebook albümler bölümü için şuana kadar birden fazla düzenleme yaptı. Önceleri albümler kısmı ile ilgili yapılabilir düzenlemeler oldukça kısıtlıyken bu düzenlemelerden sonra artık albümlerinize hemen hemen istediğiniz her düzenlemeyi yapabilirsiniz. Yapılan yenilikler arasında birçok kişi arasında paylaşımı kolaylaştırmak için tasarlanan güncellemeler de bulunmaktaydı. Yapılacak yeni güncelleme ile birlikte albümlerinize video, check – in ve yazı gönderileri ekleyebileceksiniz. Bunların yanı sıra yapılan yenilikler arasında; albüme arkadaş ekleme gibi işlemlerinizi daha kısa sürede yapabileceğiniz, paylaşım ve işbirliği konusunda yapılan yeni güncellemeler de mevcut.

Facebook albümlerinizde değişiklik yapma zamanı

Facebook albümlerinde değişiklik

Öne çıkan albümlerinin profilinde görünmesini isteyenlerin, yeni güncellemelerden sonra yüzleri gülecek;  çünkü artık bu mümkün hale gelecek. Profilinize eklediğiniz albümlerinizi herkese açık hale getirip albümleri herkesin görmesini böylelikle sağlayabilirsiniz. 

Güncellemeleri ne zaman kullanabileceksiniz?

Masaüstü ve Android’de kullanıma sunulan güncellemelerden bugün itibariyle faydalanabileceksiniz. IOS güncellemesinin de en yakın zamanda kullanıma sunulması bekleniyor. Google’ın Photos programını geliştirmesi ile birlikte başarılı bir hal alması, Facebook’u albümler bölümünde yeni düzenlemeler yapmaya mecbur bıraktı diyebiliriz. Albümlere fotoğraf dışında başka gönderiler de ekleme özelliğine sahip olan tek uygulamanın Facebook olması, uzun vadede Facebook’a Google’ın önüne geçebilme imkanı sunabilir. 


Facebook hesap kapatıldı gerekli koşulları karşılamıyorsunuz

Facebook hesap kapatıldı gerekli koşulları karşılamıyorsunuz
Son Güncelleme: 12.06.2017 16:16