En iyi telefon modeli hangisi

media 1825

MWC Shanghai fuarında en iyi özelliklere ve tasarıma sahip akıllı telefon ödülü verildi. 2017 yılının en iyi telefon markası ve modeli sizce hangisi oldu ?

teknik destek

Akıllı telefon üretime yapan bir çok firma bulunmaktadır. Her geçen günde bu firmaların sayısı artmaktadır. Özellikle Çin menşeyli bir çok marka her yıl bu sektöre giriş yapmaktadır. Çin ülkesi zaten başlı başına mobil sektör için bir pazardır. Çünkü 1.5 milyardan fazla nüfusuyla telefon üreticilerinin iştahını kabartmaktadır. Bu markaların her yıl en az bir telefon modeli üretip piyasaya sattığını düşünürsek onlarca model bir yılda piyasada satışta bulunmaktadır. Peki bu kadar çok marka ve modelin bulunduğu mobil sektöründe en iyi özellikle ve tasarıma sahip marka hangisidir ?

Bu sorunun cevabını aşağıdaki başlığımız altında bulabilirsiniz.

teknik destek

En iyi telefon modeli hangisi

En iyi telefon modeli hangisi

MWC Shanghai fuarında bu sorunuzun cevabı verildi. En iyi akıllı telefon modeli bu fuarda ödülünü aldı. Bu ödül verilirken tasarım, kullanıcı arayüzü ve inovasyon kriterleri göz önünde tutuldu.

Çin Shanghai şehrinde yapılan MWC 2017 etkinliğinde en iyi akıllı telefon belli oldu.

Yukarıda belirttiğimiz gibi kullanıcı arayüzü, inovasyon ve fiyat gibi kriterlerde verilen ödülü Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modelleri aldı.

GSMA ortaklığı ile yapılan MWC 2017, 28 Haziran ve 1 Temmuz tarihleri arasında yapıldı. Barcelona kentinde şubat ayında yapılan MWC’nin Asya ayağı The Asia Mobile Awards fuarında Samsung ödül aldı.

Galaxy S8 ve S8+ modellerinin ödüllü özelliklerini bir kez daha hatırlayalım. En önemli özelliği olan %80 ekran kasa oranıdır. Yapı olarak suya dayanıklı olarak üretilen telefon 10nm inceliğinde yüksek performanslı işlemciler ile satılmaktadır. Kuzey Amerika bölgesinde Snapdragon 835, diğer yerlerde ise  Exynos 8890 ile satılmaktadır.

Son Güncelleme: 16.07.2017 03:02