Dünyada en çok kullanılan Samsung modeli

media 2043

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung markasının dünyada en çok satan modeli hangisidir? 2017 yılında dünyada en çok kullanılan samsung telefon modeli hangisidir ?

Samsung markası geçen 2016 yılında dünyada en çok satan telefon modeliydi. Ezeli rakibi Apple 250 milyon satışla ikinci sırada olurken Samsung 350 milyon satışla Apple firmasına 100 milyon satışla öne geçerek fark attı. Dünyada bu kadar büyük bir satış rakamına sahip olan Samsung markasının en çok hangi modelinin kullanıldığına dair bilgiler haberimizde paylaşacağız.

teknik destek

Samung markası model çeşitliliği ile bilinen bir markadır. Onlarca markası bulunan marka her bütçeye uygun telefon modelleri piyasaya çıkarmaktadır. Donanım özellikleri farklı olan bu telefonlar içerisinde en çok kullanılan hangisi olduğu bütün Samsung kullanıcıları tarafından merak edilmektedir. İşte sorunuza cevap olacak bir rapor…

Dünyada en çok kullanılan Samsung

Dünyada en çok kullanılan Samsung modeli

ScientiaMobile şirketinin hazırlamış olduğu Mobile Overview Report raporuna göre Samsung markasının  dünya üzerinde en çok kullanılan telefon modeli açıklandı. Bu rapordan ilgimizi çeken ve sizlerin ilgisini çekeceğini düşündüğümüz bölümleri sizlerle paylaşacağız.

Bu raporda ilk önce şu detayın ortaya çıktığını belirtelim Samsung firmasının yukarıda belirttiğimiz gibi her bütçeye uygun telefon modeli üreten en popüler android telefonlar üreten firmadır. Bu kadar fazla akıllı telefon üreten bir markanın en çok kullanılan modelinin hangisi olduğunu merak ettiniz mi?

ScientiaMobile şirketinin hazırladığı rapora göre 2017 yılının ilk aylarında yapılan araştırmalara göre geçen yıl çıkan ve Samsung markasının amiral gemisi olan Galaxy S7 modelidir. 

Samsung aslında iyi bir başarı yakaladığını söyleyebiliriz. Daha önce çıkan amiral gemilerde firma bu başarıyı yakalayamamıştı. Örnek verecek olursak Galaxy S5 ve Gaalxy S6 modellerinde bu başarı yakalanamamıştı.

Ayrıca yayınlanan bu raporda daha önceki modelleri kullana kişiler telefon değişikliklerinde Galaxy S8 modelini almak istediklerini belirtmişler. Eğer bu raporda yazılanlar gerçekleşirse Galaxy S8 modelinin kullanım sayısı Galaxy S7 modelini geçecek gibidir.


Galaxy S8 modelinde hareketli home tuşu

Galaxy S8 modelinde hareketli home tuşu
Son Güncelleme: 06.05.2017 12:44