Dört kameralı Huawei Maimang görüntülendi

media 1671

Huawei markası yeni modeller üzerindeki çalılşmlarını devam ettiriyor. İşte o modellerden biri olan ve dört kameraya sahip Maimang 6 modelinin detayları….

teknik destek

Huawei markası mobil sektöründeki yükselişini emin adımlarla sürdürmeye devam ediyor. Mobil sektörde çıkardığı akıllı telefon modelleri ile kullanıcılarının beğenisini kazan firma şimdide farklı bir yapıya sahip bir model ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Huawei markası Maimang 6 ismini verdiği yeni modelinde dört kamera barındıracağı bilgisi paylaşıldı. 

Daha önce Maimang modeli ile ilgili haberler internette yayınlandı. Hatta ilk defa bu modele ait bilgiler TENAA kayıtlaında karşımızxa çıkmıştı. Şimdi ise  Huawei Maimangmodelinin resmi tanıtımı yapıldı. Peki tanıtımı yapılan bu yeni modelde ne gibi özellikler bulunmaktadır.

teknik destek

Ortaya çıkan resimler ile tasarımı belli olan model görünüşü ile kullanıcılarının beğenisini kazanmış gibi. Ayrıca yayınlanan özelliklere bakıldığında Huawei modellerinde alıştığımız yüksek donanımı bu telefon modelinde görememekteyiz. Telefon sahip olduğu teknik özelliklere bakıldığında orta segment bir telefon olduğu anlaşılmaktadır. 

Dört kameralı Huawei Maimang özellikleri

Huawei Maimang 6

Huawei Maimang 6, modelinin teknik özelliklerinin detaylarına girdiğimizde ise dikkatimizi işlemcisi çekmektedir. İşlemci olarak firma dışarıdan güçlü bir işlemci yerine kendi geliştirdiği Kirin 659’u kullandığını görüyoruz. Ayrıca bu telefon modelinde 4 GB RAM ve 64 GB dahili hafızanın da yer aldığı paylaşılan bilgiler arasında bulunmaktadır.

Yeni çıkacak modelin en dikkat çeken detaylarından biride kullandığı ekran tasarımıdır. 5.9 inçlik bir ekrana sahip olan modelde 2160X1080 piksel çözünürlük bulunmaktadır. Ayrıca bu modelde IPS LCD ekran kenarı ile kenardan kenara tasarımı kullanılmış. Bu telefon modeli özel yapan diğer bir özellik ise üzerindeki kamera sayısıdır. 

Telefonda toplamda dört kamera kullanılmıştır. araka kısımda 16 MP ve 2 MP kamera yer alırken ön tarafında ise 13 MP ve 2 MP kamera kullanılmıştır. Android 7.0 ile satışa çıkacak telefon iç.in firmanın 365 dolarlık bir fiyat belirlediği yine paylaşılan bilgiler arasında yer almaktadır.

Son Güncelleme: 25.09.2017 13:53