Binance illegal parameter çıkıyor ve açılmıyor

media 58

Kendi kendine Binance illegal parameter hatası sürekli çıkıyor ve uygulama açılmıyor durumuyla karşılaşanların ilk bakacakları yer başkalarında oluyor mu.

teknik destek

illegal parameter, Binance uygulamasında bu aralar sık çıkan problemlerden biri ve genelde para gönderirken karşımıza çıkabiliyor. Ne demek olduğunu merka edenler için belki yoğunluk sebebiyle bazılarının karşılaştığı ama genelde olmayan kronik sorunlardan biri olabilir. Çözümünde bir şeylere kalkışmadan önce kontrol edilmesi gereken hususların olduğunu belirtelim.

Bunlara bakmadan ve aşağıdakileri incelemeden bir şeyleri yapmamanızı öneriyoruz.

teknik destek
  • Twitter ve investing gibi yerlerde başkalarının da etkilenip etkilenmediğini araştrınız.
  • İnternetinizle alakalı olma ihtimaline karşın başka bir ağa veya mobil bağlantıyla deneyiniz.
  • Uygulamanın dışında bilgisayar veya mobil kullanım yapanlar tarayıcı kullanarak test etsinler.

Öncelikle buna neden olan şeyin tespit edilmesi gerekiyor ki çözüm daha kolay olsun. Şu aralar Türk kripto sitelerinde görülen olumsuzlukların nedeniyle artık çoğu kullanıcının her alana şüpheli bakmasına neden oldu. Bir aksılık görülen her alanda aynı tedirginlik baş gösteriyor. Şu an işlediğimiz borsayı kullananlar dahi erişimde bir sıkıntı yaşadığında acaba battı mı yoksa dolandırıldık mı kaygısı yaşamakta. Bizde elimizden geldiği kadarıyla görülen bu arızalarda neler yapılması gerektiğinden söz ediyoruz.

Uyarıyı alanların Bitcoin gönderirken, para aktarırken veya kredi kartı ile işlem yaparken karşılaşabiliyor. Yani özellikle bir alanda yaşanmayabiliyor. Lakin kripto göndermelerde daha sık çıkabiliyor.

Binance illegal parameter çözümü için yapılacaklar 

Çoğunun yaşadığı problemlerde yapılacakların bir işe yaramadığını söyleyebilir. Tek denenecek vpn oluyor ve o da şirketin sistemlerinde arıza yoksa iş görüyor. Bize göre çıkan aksaklıkların çoğu yoğun kullanım zamanlarında görülüyor. Sıkıntının büyüklüğü ve uzun sürmesi o şirketin büyüklüğü ile alakalı olabiliyor. Güçlü altyapısı ve sistemleri olan kuruluşların kolay kolay etkilenmediğini belirtelim.

Çıkan uyarının aşırı kullanım zaman dilimlerinden birine denk gelmiş olması. Örnek aşırı düşen veya çıkan paraların yol açtığı yoğun trafik. Acil işlem yapmak isteyen kullanıcıların aynı zamanlarda sistemde işlem yapması sistemlerin yanıt vermemesine neden oluyor.

  1. Kullandığınız sistemin tarihin doğru olduğundan emin olunuz. Hem cihazın hem modemin kapatıp açılması gerekebilir.
  2. Mevcutta olağan dışı bir durumla karşılaşıyor olabilirsiniz. Yoğun alışların veya satışların olmasının buna en büyük neden olarak görebiliriz. 
  3. Alım, satım ve transferlerde işlem yapılan coin’ de küsüratları kaldırıp deneyiniz. 
  4. Uygulamaya yeni bir güncellemenin geldiğinde bazı sistem sürümlerinde problem yaşatabilir. Binance’ nin eski versiyonlarından deneyiniz.
  5. Başka ağ üzerinden denendiğinde sıkıntı çıkarmıyorsa dns kullanınız. Duruma göre vpn’ de kullanılabilir.
  6. Telefonun boş alanı sistemin kullanımına uygun olması gerekiyor. Var gibi görünse de belki yeterli olmayabilir.
  7. Virüs veya tehdit olarak görülecek herhangi bir şeyden dolayı kısıtlanabilirsiniz.

Birde aşırı yapılan yanlış dahi olmasa yine sistemin şüpheli olarak algılamasına neden olabiliyor. Sürekli tekrarlanan her şeyin buna girdiğini belirtelim. Bir ihtimalle yurtiçi veya dışında internet tabanlı arızalar çıkmış olma olasılığı da bulunuyor. Belki şirketin altyapısında, yazılım kısmında veya altyapısnında sıkıntılar çıkmıştır.

Hesabınızda sorunlar var mı baktınız mı?

Genel olarak görülmeyen durumlarda kişi hesabının incelenmesi gerekebilir. Profil kısmını açıp burada bir şeyin değiştirilip kayıt edilmeye çalışıldığında uyarı veriyor mu diye kontrol edelim. Veriyorsa evet hesabınızda bir sıkıntının çıktığı anlaşılıyor.

Ekli olmayan mobil doğrulamanın ve varsa diğer ek güvenlik alanlarını açınız. İki faktörlü sistemden yararlanın. Geliştiricisine destek talebinizi ileterek yardım almaya çalışın. Artı forum alanındakiler incelenebilir. 

Kuralların dışına çıkılan durumlarda geçici bir süre belki engel ile cezalandırılabilirsiniz. Böyle bir şeyin kesinleşmesi sonucu acabiliyorsanız yeni bir hesap üzerinden işlemlerinizi yapınız. Aktarabiliyorsanız hesabınızdaki kriptoları yenisine transfer ediniz.

Binance illegal parameter çıkıyor ve açılmıyor

Son Güncelleme: 06.05.2021 18:42