4000 mAh bataryalı Nokia 2 çıkıyor

media 118

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Nokia firmasının yeni modeli Nokia 2 ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Gelen bilgiler içerisinde ise en dikkat çeken detay bataryası olacak gibi…

Nokia firması yeni telefon modelleri ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Nokia ilk mobil telefonları üreterek bu sektörde yıllarca zirvede kalmış bir markadır. Tuşlu telefonların kullanıldığı dönemlerde neredeyse herkes Nokia kullanmaktaydı. Şimdiki Samsung markasının yerini o dönemler Nokia almıştı. Firma tekrardan güzel günlerine dönebilmek için akıllı telefon sektörüne giriş yaptı. Daha önce çıkardığı akıllı telefonlar çok da iyi satmasa da firmanın geleceği için umut vaat etmektedir. Şirket şimdi de yeni modeli ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

teknik destek

Nokianın son telefonu olan Nokia 2 ile ilgili yeni bilgiler internette yayınlanmaya başladı. Gelen donanım bilgileri içerisinde kullanıcılarının en dikkatini ise 4000 mAh olan bataryası çekti

Nokia markasının telefonlarını geliştiren HDM Global daha önceleri duyurduğu amiral gemisi Nokia 8’i çıkarmaya çalışırken aynı zamanda giriş seviyesi Nokia 2 modelini de çıkarma hazırlığı yapmaktadır. Neredeyse bütün özellikleri internet sızan telefonun özelliklerini sizlere paylaşmaya başlayalım.

4000 mAh bataryalı Nokia 2 çıkıyor

4000 mAh bataryalı Nokia 2 çıkıyor

Nokia 2 modelinin ekran büyülüğü 5 inç olarak üretilecek. Ayrıca ekran 720p HD çözünürlüğe sahip olacak. En önemli parçası olan işlemcisi ise orta seviye bir güce sahip olan Snapdragon 212 olacak. 

Nokia telefon modelleri android işletim sistemini kullanmaya devam edecek. Bu son modelinde ise Android Nougat sürümü firma tarafında  kullanılacak. Kutudan çıkan her Nokia 2 android 7.0 ile kullanıcılarının karşısında olacak. Nokia 2 modelinde en dikkat çeken ayrıntı ise kullanılan pil gibi durmaktadır. Cihazda 4000 mAh kapasite pil kullanmayı düşünen firmanın bu özellik ile rakiplerini geride bırakmaya çalıştığını düşünüyoruz. Nokia 2 modelinin hangi fiyat aralığında satılacağı şuan itibari ile bet değildir. Fakat 160 Dolar söylentisi yine gelen bilgiler arasında bulunmaktadır.

Son Güncelleme: 22.09.2017 17:46