2017 Galaxy J7 ve J5 videosu yayınlandı

media 1984

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung ' un orta segment telefonlarından Galaxy J7 ve J5 modeline ait video yayınlandı. Her iki cihazı da kapsayan tanıtım videosunu hadi inceleyelim.

Samsung markasının orta segmente hitap edecek olan J serisine ait inceleme videosu yayınlandı. birlikte bu videoda neler yayınlandığına bakalım.

teknik destek

Yeni Galaxy J7 ve J5 modelleri hakkında internette yeni bilgiler yayınlanmaya başlandı. Farklı bir tasarımı bulunan bu serinin varlığı firma tarafından yalnışlıkla ortaya çıkarıldı. Bu telefonların varlığının ortaya çıkmasıyla birlikte hakkında bir çok haber yapılmaya başlanıldı. İşte o haberlerden bir tanesini sizlerle paylaşacağız. Galaxy J7 ve J5 modelleri ile ilgili inceleme videosu internete düştü.

2017 Galaxy J7 ve J5 videosu yayınlandı

Galaxy J7 ve Galaxy J5 özellikleri nasıl olacak?

Yeni Gaalxy J7 ve J5 modelleri ile ilgili bu inceleme videosu Rusya’da yayınlandı. Peki bu video neden bu kadar ciddiye alındı. Çünkü daha önce Galaxy J7 ve Galaxy J5 modelleri ile ilgili internete sızan bilgilerin de bu video da olması videonun ciddiye alınmasını sağladı. Sızan bilgiler dahilinde hazırlanan bu videoda bu iki telefon modelini inceleyebilirsiniz.

Bu modellerin en önemli ortak özelliği metal bir kasaya sahip olamasıdır. Firma bu tasarımla bu seriyi satışa sunmayı planlamaktadır. Bu telefon modelleri şuan en son android işletim sistemi olan Nougat ile piyasaya sürülecek. Ayrıca bir önceki Galaxy J serilerinde bulunmayan bir özellik bu modelde yer alacak. Bir önceki J serilerinde parmak izi okuyucusu bulunmuyordu. Fakat Samsung yeni Galaxy J serilerine bu özelliği eklediğini görüyoruz.

Galaxy J7 2017 modeli 5.5 inçlik bir ekran ile satışa sunulacak.Samsung bu telefonunda güçlü işlemcilerinden bir olan Exynos 7870 kullanacak. Ayrıca J7 modelinde 3 GB RAM olacağı dahili hafızanın ise 16 GB olacağı bildirilmektedir.

Akıllı telefonlarda aran özelliklerden biride güçlü bataryadır. Samsung Galaxy J serisinde 3600 mAh’lik bir batarya kullanacak.

Ayrıca bu telefon modelinde 13 megapiksel arka ve ön  kamera kullanılacağı bu videoda yer almaktadır. Galaxy J7 serisi aslında orta sınıfın sınırlarını zorlayan bir telefon gibi durmaktadır. Şimdi bu videoyu yayınlayalım.

Yeni Galaxy J7 ve J5 videosu yayınlandı

YouTube video


Samsung Galaxy J5 ve Galaxy J7 Yeni Telefonları

Samsung Galaxy J5 ve Galaxy J7 Yeni Telefonları
Son Güncelleme: 28.05.2017 13:03