10 Saat pil ömrü olan kablosuz su geçirmeyen hoporlör

media 2211

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Evet yanlış duymadınız 10 saat pil kullanım süresi olan Wonderboom tanıtıldı. Hoparlör kablosuz ve su geçirmez özelliğe sahip. Yeni üründe başka hoparlörler bağlantı yapılabiliyor.

UE’den 10 saatlik pil ömrü alan, kablosuz ve su geçirmeyen hoparlör‘ ü yeni Wonderboom haberleri yayınlandı!

teknik destek

UE, kablosuz ve su geçirmeyen 10 saat pil ömrü ile dayanıklılığını gösteren hoparlör Wonderboom’ u tanıttı.

Teknoloji geliştikçe teknolojik ürünler de gelişerek her geçen gün farklı özellikteki modeller üretiliyor. Ultimate Ears’in üreterek tanıtımını yaptığı su geçirmeyen hoparlör yeni üretimlerden bir tanesi. Wonderboom kablosuz ve bluetooth bir hoparlördür ve rakiplerine göre farklı tasarımı, su geçirmemesi ve uzun pil ömrü özellikleri ile ilgi çekiyor.

Kablosuz hoparlör

Kablosuz hoparlör

Her zevke ve yaşa hitap eden gri(stone), siyah(phantom), kırmızı(Fireball), mavi(subzero), pembe(cashmere) ve mor(lilac) renkleri bulunuyor. Ayrıca wonderboom hoparlörün 10 saat pil ömrünün gittiğiniz yerlerde oldukça fazla işinize yarayacak. Kısa ve uzun modelleri bulunan Wonderboom’un, suya karşı dayanıklılığı 1,5 metreye kadardır. Kablosuz menzili 30 metreye kadar olan cihazın, neredeyse telefonunuzdan bağımsız bir menzili olduğunu söylesek abartmış olmayız.

Şarjı uzun giden hoparlör Wonderboom

Şarjı uzun giden hoparlör Wonderboom

Wonderboom kablosuz hoparlör tasarımı hem basit hem de kullanışlıdır. Büyük artı ve eksi düğmeleri olan hoparlörde sesleri kısıp açmak, duraklama sağlamak ve üst üste başka parçalara geçilmesini sağlamak mümkündür. Ses deneyimi 360 derece olan hoparlörün daha yüksek ses sağlamak için başka bir hoparlörle bağlantı kurabilmesi güzel özellikleri arasındadır.

UE’nin yeni hoparlörü, Nisanda Avustralya, Kuzey Amerika, ve Avrupa’nın bazı ülkelerinde satışa çıkacak. Türkiye’de satılacak mı henüz bilinmiyor. 100 dolara yakın fiyatı olması düşünülen hoparlörün ortamınızı canlandıracağını söyleyebiliriz.

Son Güncelleme: 01.04.2017 13:48