Vestel TV internet nasıl bağlanır

media 369

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Vestel televizyonda internet nasıl bağlanılır yazımıza ek olarak wifi desteği olmayan TV' ler için öneri bilgilendirme seçeneklerimiz olacak.

Teknolojinin hızla geliştiği bu dönemlerde artık televizyon yardımı ile internete bağlanabilir ve bilgisayarımızda ya da telefonumuzda yapmış olduğumuz çoğu işlemi televizyon yardımı ile kolayca gerçekleştirebiliriz.

teknik destek

İlk olarak Vestel televizyonunuzun internet ağına hızlı şekilde ve düzgün bağlanabilmesi için modeme yakın olması gerekmektedir. Vestel televizyonunun türü fark etmeksizin hemen hemen tüm Vestel televizyonlarda aynı yol kullanılabilmektedir. Yazımız Vestel Smart TV internet nasıl bağlanır ve adaptör gerektiren modeller için önerimiz olacak.

Modem ile televizyon arasında en fazla 1 ya da 2 metre olması gerekmektedir. Hatta mümkünse modem ile televizyon dip dibe olabilir. Vestel televizyon internete nasıl bağlanır? Bu sorunun cevabına bakalım.

Vestel TV internet bağlantısı nasıl yapılır?

Öncelikle televizyon kumandasını elimize alalım. Daha sonra kumanda üzerinde bulunan menü tuşuna basalım. Menü tuşuna bastıktan sonra televizyonun sol köşesinde menü seçenekleri çıkacaktır. Burada çıkan menü seçeneği üzerinden en üstte bulunan sistem seçeneğini seçelim ve ardından ayarlar menüsüne girelim.

Ayarlar kısmına geldiğimizde kumanda üzerinden ok tuşuna basalım. Kumanda üzerinde bulunan yön tuşları yardımı ile ağ internet ayarları kısmına gelelim ve kumanda yardımı ile ok tuşuna basalım.

Karşımıza gelen ekranda bulunan şebeke türüne ok tuşu yardımı ile tıkladıktan sonra karşımıza televizyonumuzun bulmuş olduğu kablosuz internet ağları gelir. Buradan kendinize ait olan internet ağını seçin ve seçtikten sonra sizden istenilen internet ağınızın şifresini girin.

Yukarıdaki işlemleri sırasıyla izledikten sonra Vestel televizyonu yardımı ile internete girebilirsiniz. Büyük ekranda televizyonunuz yardımı ile internetin keyfini çıkarabilirsiniz.

Smart TV olmayan televizyonlar için;

  • Vestel için USB Wireless Dongle cihazı satın alabilirsiniz.
  • En iyi öneri ise Android TV Box ve marka ise mi box s 4k olacak.
  • Başka model alacaklar yorumları iyi incelesin. Düşük donanımlı ve rastgele modelleri çoğunda sorun yaşanır.

media 368

Son Güncelleme: 10.05.2020 20:27